Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

"Για το Σωκράτη..."


"τα θερμά μου συλληπητήρια για τον άδικο και άναδρο θάνατο του πνευματικού σου πατέρα όπως τον αποκάλεσες σε μία αναρτησλη σου.
Το μόνο που έχω να πω ότι όποιος έχει λογική σκέψη καταλαβαίνει δύο πράγματα. Τον Σωκράτη (συγγνπωμη για την οικειότητα να αποκαλώ τον αδικοχαμένο αποθανόντα με το μικρό του χωρίς να τον γνωρίζω προσωπικά, αλλά μετά τον θάντατό του νομίζω έγινε ο Σωκράτης όλης της Ελλάδας πλέον), λοιπόν πρώτον τον σκοτώσανε κάποιοι για να του βουλώσουν το στόμα και να...

φοβήσουν όποιν άλλο είχε διάθεση να συνεχίσει στον δρόμο που χάραξε αυτός και ότι δεν το έφαγε καμιά αριστερή τρομακρατία που ισχυρίζεται ότι επιδιώκει την ανατροπή του συστήματος. Και αν Î! �ι έρευνες της αστυνομίας με τις βαλλιστικές δεν είναι φτιαχτές για να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο αποδεικνύεται ένα και μόνο πράγμα. Ότι αυτές οι "Σέχτες Επαναστατών" δεν είναι τίποτα άλλο από προβοκατόρικες οργανώσεις φτιαγμένες από το ίδιο βρώμικο σύστημα που προφασίζεται ότι πολεμάει. Τελικά επιβεβαιώνεται το "Ρεσάλτο" που είχε επισημάνει τον προβοκατόρικό λόγο ύπαρξης των εν λόγω τρομοκρατικών οργανώσεων από την στιγμή που εμφανιστήκανε. Και ο προβοκατόρικός τους λόγος ύπαρξης αποδυκνείεται από τα θύματα της Marfin πÎ! �υ πέτυχαν να ακυρώσουν τις διαμαρ! τυρί ες του κόσμου για να νέα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης και από την δολοφονία ενός δημοσογράφου που μαχόταν να αποκαλύψει σκάνδαλα και παιχνίδια που παίζοταν σε βάρος του λαού αυτής της χώρας και τα παραδοσδιακά ΜΜΕ συνειδητά κρύβουν. Δηλαδή θέλουν να μας πείσουν ότι ένας δημοσιογράφος που μάχοταν να ξεσκεπάσει το σύστημα σκοτώθηκε γιατί ανήκε σε αυτό. Μα για πόσο ηλιθίους μας περνάνε πια.
Ελπίζω ο Σωκράτης να αποτελέσει τον τελευταίο μάρτυρα της μη εξαρτημένης δημοσιογραφίας από τα εκάστοτε συμφέροντα που προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τον λαό για να πετύχουν τους βρώμικους σκοπούς τους.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την δυνατότητα να δημοσιεύσω την άποψή μου."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Share on Facebook