Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Για ποιούς φέρατε τα ΜΑΤ, ρε παιδιά....?



"Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας, όταν αντικρίσαμε τα ΜΑΤ στην είσοδο του κτιρίου της Περιφέρειας.

Ολόκληρη η Αστυνομική δύναμη, που είχε στη διάθεσή της, η Αστυνομική Διεύθυνση για τη Λαμία, πρέπει να ήταν εκεί, με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Άρη Κυριαζόπουλο.
Και γιατί όλα αυτά? Για να προστατέψουν...
την κ. Διαμαντοπούλου, από τους... "εγκληματίες" κτηνοτρόφους?

Μάλλον, δεν πάμε καθόλου καλά!!!... Ο πολίτης πληρώνει φόρους και θέλει τους αστυνομικούς εκεί που πρέπει, όταν πρέπει, για την ασφάλειά του.

Μας έχουν ρημάξει στις κλοπές και τις διαρρήξεις σ' όλη την περιφέρεια και σεις έχετε παραταγμένα τα ΜΑΤ να κοιτάζουν τους κτηνοτρόφους, που όπως πάντα συμβολικά, αδειάζουν το γάλα σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.

Και οι κτηνοτρόφοι δεν το πίστευαν. "Αν είναι δυνατόν " έλεγαν, "εμείς ήρθαμε να παραδώσουμε ένα ψήφισμα... δεν είμαστε κακούργοι, είμαστε βιοπαλαιστές, που προσπαθούν να ζήσουν τις οικογένειές τους"

Για την ιστορία του ρεπορτάζ σας ενημερώνουμε, ότι μόνο μερικές σταγόνες από το γάλα που χύθηκε, πετάχτηκαν στις στολές των αστυνομικών, που όμως δεν χρησιμοποίησαν ούτε γκλοπ, ούτε ασπίδες, μόνο κοιτούσαν και χαμογελούσαν κι αυτοί, που προφανώς δεν μπορούσαν ερμηνεύσουν την εκεί παρουσία τους....

Και τέλος επίσης για το ρεπορτάζ, να σας πούμε ότι όλες οι καφετέριες της πλατείας Ελευθερίας, τον freddo και το φραπεδάκι σήμερα, το σέρβιραν με ....φρρέσκο πρόβειο γάλα...."


www.lamiareport.gr





Share on Facebook