Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Διαβάστε και θα μας καταλάβετε


Μετά από αρκετή σκέψη και επειδή η google στηρίζει τεχνικά το blog (σε πολύ μεγάλο βαθμό) αποφασίσαμε να βάλουμε τις διαφημίσεις της. Εκεί θα απευθύνεται όποιος θέλει να διαφημιστεί. Τα κέρδη θα πηγαίνουν κάθε μήνα για φιλανθρωπικό σκοπό τον οποίο και θα ανακοινώνουμε έτσι ώστε να μπορείτε και εσείς να το διασταυρώσετε.

Τα πενιχρά αυτά οικονομικά έσοδα(όσα είναι τέλος πάντων) πρέπει να πηγαίνουν σε τέτοιους σκοπούς (το μεγαλύτερο μέρος για να μείνει και ένα ελάχιστο για τα παλικάρια που κάθονται)από την στιγμή που το troktiko δεν είναι επιχείρηση ή επάγγελμα.

Θα μπορούσαμε να έχουμε τεράστια έσοδα από διαφημίσεις και μεγάλες εταιρείες όμως δεν είναι στις επιλογές μας και με δεδομένο ότι στην Ελλάδα η διαφήμιση δυστυχώς σημαίνει και εξάρτηση. Καλύτερα μόνοι και έρημοι με την google(όποιος θέλει να διαφημιιστεί μπορεί να απευθυνθεί στην διεύθυνση που θα του δώσουμε και να ακολουθήσει τις οδηγίες) παρά να είμαστε υπό ομηρία.. Με εμάς δεν θα έχει επαφή ο διαφημιζόμενος για να μην μπορεί να γίνει...

οποιαδήποτε εμπορική συναλλαγή. Οι καιροί είναι δύσκολα παιδιά και κάποιοι έχουν ανάγκη, γιαυτό και θα ανακοινώνουμε κάθε μήνα που πηγαίνουν τα χρήματα. Όμως θα είναι για φιλανθρωπικό σκοπό οπότε μην τις φοβάστε τις διαφημισούλες. Δεν δαγκώνουν αλλά θα τρέφουν κόσμο! Και δεν εννοούμε μόνο τις οργανώσεις αλλά και οικογένειες που είναι πολύτεκνες ή άνεργους. Ότι μπορούμε θα κάνουμε τέλος πάντων. Στο μέτρο του δυνατού. Άλλωστε σε εσάς τα χρωστάμε όλα. Να είστε καλά και περιμένουμε τις δικές σας προτάσεις με ανθρώπους ή ιδρύματα που έχουν ανάγκη προκειμένου να βοηθήσουμε και εμείς.

Share on Facebook