Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Νεότερα μηνύματα για το Σωκράτη



Δεν μπορεί να ειναι ΤΟΣΟ ηλίθιοι, ΤΟΣΟ πιά λάθος το εχουν καταλάβει? Εφαγαν τον Σωκράτη και νομίζουν οτι θα σταματήσουμε? Μα καλά, δεν
σκέφτηκαν ΚΑΝ οτι τα Blog ειναι λερναία ύδρα - ενα κεφάλι κόβεις 2 φυτρώνουν?

κύριοι, μόλις αποδειχθηκε αυτό - το σύγχρονο πολεμικό μέτωπο ειναι online. Internetικό αλλά κάλλιστα συμπεριλαμβάνει και πραγματικές σφαίρες.

Βαστάτε γερά, αν δεν μας φοβουνταν δεν θα εκαναν τάτοιας εκτασης λάθος.

-------

Τρομοκρατικό χτύπημα ήταν, αφού τρομοκράτες είναι αυτοί που τον φάγανε...τρομοκράτες είναι αυτοί που φιμώνουν στόματα που λένε αλήθειες!!

-----------

Σε μια Ελλάδα που βρωμάει και ζέχνει σαπίλα, που η πολιτεία έχει υιοθετήσει χουντικές διαθέσεις και πρότυπα, που η ΕΥΠ εφευρίσκει δολοφόνους και σέχτες εκει που δεν υπάρχουν για να βουλώσει στόματα και μάτια, υπάρχουν ακόμη άνθρωποι ρομαντικοί με ιδέες που το χρήμα και η διαφθορά δεν τους άγγιξαν. Για αυτούς αξίζει να συνεχίσουμε για να καθαρίσει ο τόπος. Να δούμε επιτέλους την Ελλάδα όπως την ονειρευόμασταν φοιτητές, πριν από 20 χρόνια. Αν ο Σωκράτης έÏ! �υγε, ακολουθούν χιλιάδες με τις ίδιες ιδέες. Μια σφαίρα σταματά το σώμα την ιδέα ποτέ!

-------

Aνοιξα πριν λιγο τον υπολογιστη και σφιχτηκε η καρδια μου. Αλλος ενας νεος ανθρωπος χαμενος...Πολλα συλληπητηρια στην οικογενεια του και σε οσους τον γνωριζαν απο κοντα. κριμα, πολυ κριμα να ζουνε και να βασιλευουν αυτοι που κατακλεψαν την Ελλαδα και την ρημαξαν, και αυτοι που μας ξυπνησαν να τους σκεπαζει το χωμα. Το τρωκτικο ειναι η φωνη μας! Καλη συνεχεια σε ολους σας παιδια και συνεχιστε να φωναζετε για την καταντια αυτου του τοπου. Λυπαμαι πολυ...

-----------

ΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΕΝΕΣΤΩΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ . ΘΕΩΡΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΟΙΑΖΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣΟΥΣΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΓΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙ Η ΝΑ ΡΑΨΕΙ. ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΣΕΙ . ΠΟΣΟΥΣ ΑΡΑΓΕ ΒΟΛΕΥΕΙ Η "ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ" ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ

----------

ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ

ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ :ΠΑΙΔΙΑ ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ,ΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΕΝΤΟΛΕΣ,ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ. ΜΕΡΙΚΟΙ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ-ΔΥΟ-ΤΡΙΣ...Η ΟΙΚΟΓΕΙΑ ΑΥΤΗ ΟΜΟΩΣ ΘΑ ΠΟΝΑΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΑΛΗΤΕΙΑ. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ..ΚΑΛΙΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΟΥ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ

-----------

Έχω συγκλονιστει αυτη την στιγμη με την ειδηση που διαβαζω!Οι περισσοτεροι Ελληνες δεν ξεραμε τον κυριο Σωκρατη Γκιολα.Απο "δημοσιογραφους" ξερουμε μονο τον κ.Χατζηνικολαου,την κ.Τρεμη και αλλους που μας δειχνει το γελειο κουτι που ονομαζεται τηλεοραση.Σκεφτομαι πραγματικα τι γινεται γυρω μου και δεν το πιστευω!Ειμαι στην Ελλαδα ή στο Σικαγο?Σκεφτομαι αυτον τον ανθρωπο που χαιρετησε την γυναικα του και το παιδι του...Αυτο το παιδι ποιος θα το βοη! θησει?Οι ιδεολογικες αθλιοτητες της Σεχτας ή το κρατος?Εμενα οταν σκοτωθηκε ο μπαμπας μου,δεν με βοηθησε κανεις...Οταν θα μεγαλωσει και θα ρωτησει το γιατι την μητερα του τι θα του απαντησει κυριοι Ελληνες?
Αν εισαι ρεμαλι σε αυτην την κοινωνια,κτιζεις βιλλες και τα παιδια σου πανε σε ιδιωτικα σχολεια και στην Μυκονο...
Αν εισαι σωστος τα παιδια σου μεγαλωνουν χωρις εσενα...
Αυτο ειναι το μηνυμα που πηρα εγω σημερα!
Μια γυναικα που ετοιμαζεται να φερει στον κοσμο ενα παιδι...
Σ'ευχαριστουμε Ελλαδα.........

---------

Φιλε Σωκρατη να ναι ελαφρυ το χωμα που θα σε σκεπασει .

-----------

Και για τον Σωκράτη, αν νομίζουν οι κύριοι αυτοί οτι έτσι τρομοκρατούν είναι γελασμένοι. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να θυμώνουν και να συσπειρώνουν τον κόσμο. Ένας στο χώμα χιλιάδες στον αγώνα!!!

--------

Σωκρατη ολη η διαδυκτιακη κοινοτητα θρηνει για σενα! Σε ευχαριστουμε που μας ανοιξες τα ματια! σε ευχαριστουμε που μας σηκωσες απο το καναπε μας! Σε ευχαριστουμε που προσπαθησες απο "ελληναρες" να μας κανεις ελληνες!
Σε ευχαριστουμε για οσα εκανες! Εισαι ο ηρωας μου! Μια ηλιαχτιδα οτι αυτη η χωρα ισως δε παει στο δι@ολο μια μερα......

Κανεις δεν θα μας φιμωσει! ειμαστε μια γροθια! στο χρωσταμε! Δεν θα αφησουμε τιποτα ορθιο! Θα πληρωσουν τα λαμογια! Οχι αυτη τη χωρα δεν θα την αφησουμε να πνιγει! για σενα για εμας για ολους!

Καταφερες αυτο που δε καταφερε κανεις τοσες δεκαετιες! να εισαι καθαρος και να πολεμισεις το κακο στη ριζα! Τα καταφερες! θα το δεις! στο υποσχομαι!

Γ.Μ. (WiSe)

--------

Σ'ευχαριστω που το Τρωκτικό, το πνευματικό σου παιδί, δίνει βήμα σε κάθε απλό, ανώνυμο άνθρωπο που
μάχεται για την καθημερινή του επιβίωση.ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΣΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ....

-----------

Είμαι καινούργιος στην δημοσιογραφία. Κάνω τα 'πρωτα βήματα' και θα ήθελα να σας εκφράσω την θλίψη μου αλλά παράλληλα και την οργή μου. Αν θέλετε αναρτήστε το στην σελίδα σας.

Αναρωτιέμαι… και θλίβομαι !

Ξημέρωμα Δευτέρας και ως μαθητευόμενος στο υπέροχο αυτό επάγγελμα της δημοσιογραφίας που κάποιοι προσπαθούν να το σπιλώσουν. Ξεκινάω για να πάω στο στούντιο να κάνω την πρακτική μου.

Καθ’ οδών μαθαίνω ότι σκοτώθηκε δημοσιογράφος ! Κατά αρχάς στεναχωρήθηκα ως άνθρωπος και κατά δεύτερο άρχισα να αναρωτιέμαι ως δημοσιογράφος για το τι μπορεί να συνέβη.

Συνέβη αυτό που φοβόμουν. Ήθελε να αποκαλύψει την αλήθεια και των ‘γάζωσαν’ με σφαίρες. Ως νέος δημοσιογράφος δεν φοβάμαι κανέναν από αυτά τα ανθρωπάκια, που πιστεύουν ότι σκοτώνοντας θα τρομοκρατήσουν. Όλα εδώ πληρώνονται να το έχετε υπόψη σας.

Σκοτώνοντας έναν δημοσιογράφο που εκτελεί λειτούργημα, χτυπάτε την Δημοσιογραφία σύσσωμα. Δηλαδή την ίδια την Δημοκρατία που κάποιοι πολέμησαν για να την έχουμε εμείς σήμερα.

Δεν μπορείτε λοιπόν εσείς ανθρωπάκια να την σκιάζετε…

Αναπαύσου εν ειρήνη συνάδελφε και να είσαι σίγουρος ότι αυτή ήταν η αρχή για να ξετυλίξει το κουβάρι…

-----------

Ειναι συγκλονηστικό αυτό που άκουσα σημερα το πρωϊ.Δεν σε ηξερα φατσικα αλλα σε γνωρισα μεσα από το blog.Καποιο αναδροι για κλεισουν ενα στομα στερησαν απο την μανα το παιδι της, απο την γυναικα τον συντροφο της και απο ενα παιδι τον πατερα.Τουλαχιστον αυτοι θα ειναι χαρουμενοι σημερα αλλα χαρουμενοι θα ειναι και οι αγγελοι που απο το πρωϊ εχουν μαζι τους ακομα εναν ΑΓΓΕΛΟ!!!Συνεχιστε ολοι εσεις οι συναδελφοι του αυτο που αρχισε, ετσι θα ειναι πιο ησυχος.Κ! ΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΑΓΓΕΛΕ - ΣΩΚΡΑΤΗ.

------------

Καλο ταξιδι αδερφε και ας μην σε γνωρισα ποτε παντα θα σε θυμαμαι....Κουράγιο στην ηρωιδα γυναικα σου...στο πριγκιποπουλο το γιο σου... και στο αγέννητο αγγελουδι που θα ερχοτανε....Η δημοσιογραφικη Ομαδα του report24 παντα θα σε θυματε....ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

www.report24.gr

----------


Share on Facebook