Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

"Μηνυματάκια" της Φαίης Σκορδά για το νέο της τηλεοπτικό βήμα


Σκούρα τα βρήκε στη σημερινή της εκπομπή η Φαίη Σκορδά,όταν χωρίς να το περιμένει, βρέθηκε να απολογείται εμμέσως για το νέο τηλεοπτικό της χτύπημα στην πρωινή ζώνη του Mega την επόμενη σεζόν.Η ξανθιά παρουσιάστρια προσπάθησε να πάρει θέση,υπερασπίζοντας τη Ράνια ...
Θρασκιά και την εκπομπή της, την οποία κάποιοι από τους συνεργάτες της λιθοβολούσαν και καυτηριάζαν έντονα.Συγκεκριμένα ο Στάθης Παπούλιας εξέφρασε ανοιχτά την χλιαρη εντύπωση που του προκάλεσε,αποκαλώντας την παλιακή και πως δεν έχει τίποτα δυνατό και πρωτοποριακό να επιδείξει. Η Φαίη Σκορδά έχοντας φιλικές σχέσεις με τη Ράνια,αλλά κατανοώντας ότι κάνει μία νέα αρχή,κάτι που θα τολμήσει και η ίδια οσονούπω,αισθάνθηκε την ανάγκη να επέμβει για να κρατήσει τα πράγματα σε ένα επίπεδο,φτάνοντας μαλιστα σε ανοιχτό διαξιφισμό με το Στάθη Παπούλια.

Εκείνος εμμένοντας σταθερά στις απόψεις του, τη ρώτησε καθαρά αν θα διάλεγε να κάνει κάτι πρωτοποριακό σε μία καινούρια εκπομπή που θα ξεκινούσε-υποθετικά πάντα-για να εντυπωσιάσει και να κρατήσει τον κόσμο.Η ίδια αυθόρμητα και πολύ φυσιολογικα,απαντησε "δε μπορώ να κάνω κάτι πρωτοποριακό μέσα σε λίγες μέρες". Μήπως με αυτή την φράση,η ποιήτρια ήθελε να πει κάτι παραπάνω, εφόσον γνωρίζει από πρώτο χέρι πώς θα κυμανθεί το πρωινό που θα παρουσιάει η ίδια με το σύζυγο της Γιώργο Λιάγκα;Μήπως με έναν πλάγιο τρόπο θέλει να μας ξεκαθαρίσει "μην περιμένετε παπάδες από μένα";Όπως και να 'χει η Φαίη Σκορδά μέσα σε αυτά τα λίγα λεπτά κατάλαβε πως στην τηλεόραση τίποτα δεν πέφτει κάτω και πάντα κάτι αρνητικό θα βρουν να σου καταλογίσουν.Οπότε,καλύτερα να είναι προετοιμασμένη.

http://tvnea.blogspot.com/


Share on Facebook