Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

"Συνέχεια στην κοροιδία"


"Παρά την δημοσιοποίηση του γεγονότος και παρά τις αναφορές από μόνιμα στελέχη του στρατού που υπηρετούν στην Ρόδο συνεχίζεται η κοροϊδία της μη καταβολής δικαιούμενων χρημάτων. Η κατάσταση έχει φτάσει...



στο απροχώρητο μιας και τα συγκεκριμένα χρήματα τα οποία πρέπει να καταβάλονται μηνιαίως (και έτσι γινόταν χρόνια τώρα) αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι από το εισόδημα μας και είναι εντελώς απαραίτητα από την στιγμή που σχεδόν σε όλο τον εργασιακό μας βίο κατοικούμε σε ενοικιαζόμενες κατοικίες σε παραμεθόριες περιοχές με ΄΄τσουχτερά΄΄ ενοίκια. Το ηθικό των συναδέλφων, ειδικά σε μία εποχή αυξανόμενων προκλήσεων από τη γείτονα χώρα (σε συνδυασμό και με τον εφνιδιασμό για το νέο ασφαλιστικό μας) βρίσκεται στο χαμηλότερο επίπεδο απο ποτέ μιας και οι πλειοψηφία τους οριακά τα βγάζει πέρα στερώντας από τα παιδιά τους πράγματα που για άλλα παιδιά θεωρούνται δεδομένα. Αναρωτιέμαι, αν φτάσανε σε αυτό το επίπεδο οι ένοπλες δυνάμεις τι γίνεται στους υπόλοιπους εργασιακούς κλάδους; ζούγκλα; μάλλον ναι."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
-------------------------------------------------------------------------------------

"ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ-ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΑΜΕ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ 24ΩΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΥΣΤΕΡΑ ΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Share on Facebook