Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Παίρνουν σειρά Σκόκο-Μπλάνκο


Μετά τον Τζιμπούρ η ΑΕΚ έχει βάλει στόχο να κρατήσει και τους Μπλάνκο και Σκόκο προτού μείνουν ελεύθεροι. Αισιοδοξία για Βέλλιο, αναχωρεί για την Αυστραλία η ομάδα για να συμμετάσχει σε διεθνές τουρνουά...



Η αρχή έγινε με τον Τζιμπούρ. Η Ένωση έκανε πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας με τον Γαλλοαλγερινό επιθετικό και σειρά παίρνουν οι δύο Αργεντινόι. Με την επιστροφή της ομάδας από την Αυστραλία θα ξεκινήσουν οι επαφές με τους Σκόκο και Μπλάνκο.

Οι δύο ποδοσφαιριστές μένουν ελεύθεροι το επόμενο καλοκαίρι και από την στιγμή που δεν έρχονται προτάσεις για την πώλησή τους στόχος είναι να ανανεώσει τα σύμβόλαιά τους.

Επιμένουν για Βέλλιο

Μπορεί οι επαφές με τον Ηρακλή για τον Απόστολο Βέλλιο να μην έχουν φέρει ακόμα κάποιο αποτέλεσμα, αλλά στην ΑΕΚ δεν παρατάνε την υπόθεσή του. Η Ένωση πρόσφερε στον Ηρακλή ελεύθερο τον Δημήτρη Κουτρομάνο και δανεικό τον Σεϊντού Γιαχάγια για ένα χρόνο, καλύπτοντας μάλιστα το 50% του συμβολαίου του (60.000 ευρώ), ενώ οι «κιτρινόμαυροι» προτίθενται να διαγράψουν τα 50.000 ευρώ που τους οφείλονται από τους Θεσσαλονικείς για την πώληση του Παναγιώτη Κονέ. Από την πλευρά του ο γηραιός ζητάει μόνο λεφτά για να παραχωρήσει τον 18χρονο στράικερ και πλέον αναμένονται εξελίξεις.

Αναχωρεί για Αυστραλία

Για την Αυστραλία θα αναχωρήσει το απόγευμα η αποστολή της ΑΕΚ, όπου θα λάβει μέρος σε τουρνουά. Οι «κιτρινόμαυροι» θα αντιμετωπίσουν τις Σίδνευ, Μπλάκμπερν, και Ρέιντζερς κατά σειρά με την Ένωση να εισπράττει 100.000 ευρώ για κάθε παιχνίδι

Στην αποστολή της ΑΕΚ θα είναι οι εξής: Σάχα, Αραμπατζής, Δέλλας, Μαϊστόροβιτς, Μανωλάς, Αργυρίου, Γιάχιτς, Καράμπελας, Γεωργέας, Νταντόμο, Λαγός, Ιντζόγλου, Γκέντσογλου, Μάκος, Καφές, Ντιόπ, Λεονάρντο, Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Έντερ, Μπλάνκο, Τζιμπούρ, Μπερνς, Παυλής.

gazzetta.gr

Share on Facebook