Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

"Γιατί οργανώνουμε αγώνες ενώ είμαστε σε κρίση;"


"Μπορεί να μας πει η κυβέρνηση γιατί δέχεται να διοργανώσει Μεσογειακούς αγώνες, Special Olympics κλπ την στιγμή που η χώρα βρίσκεται σε μεγάλη οικονομική κρίση ? Έχουμε ή δεν έχουμε οικονομική κρίση στην Ελλάδα ? Δηλαδή κόβει...



η κυβέρνηση μισθούς, συντάξεις και επιδόματα για να τα δώσει σε αγώνες και εργολάβους ? Είστε σοβαροί κύριοι της κυβέρνησης ? Οι αγώνες χαλαρά θα ξεπεράσουν σε κόστος ενδεχομένως και τα 500 εκατομμύρια ευρώ σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές, ενώ κάποιοι αναφέρουν μεγαλύτερα ποσά ! Δώστε πίσω τους αγώνες. Δεν μπορείτε να κάνετε αφαίμαξη εισοδήματος από τους Έλληνες και μετά να οργανώνετε γιορτές και πανηγύρια. Σταματήστε όσο είναι καιρός !!!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

------------------------------------------------------------------------------------

"Αλήθεια ποιός μας ρώτησε αν θέλουμε να κάνουμε αγώνες Special Olympics και Μεσογιεακούς? Αυτά τα 500 εκατομύρια ευρώ που θα στοιχήσουν περίπου από πού θα τα βρει η κυβέρνηση? Κόβουν μισθούς και συντάξεις για να "πετάνε" τα λεφτά του κοσμάκη σε πανηγύρια? Γιατί περί τέτοιων γεγονότων πρόκειται...Μήπως έκανε κανείς από την κυβέρνηση καμιά ανάλυση να μας πει κι εμάς τί θα κερδίσει η χώρα από τις δύο αυτές διοργανώσεις? Μήπως έχετε δεί τους μισθούς που "τρέχοÏ! �ν" κάθε μήνα? Να τους δείξουν στους συνταξιούχους των 500 ευρώ και στους δημοσίους υπαλλήλους των 1000 ευρώ..Ή μήπως θέλουν να "βολέψουν" κάποιους κουμπάρους σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που περνάμε? ΝΤΡΟΠΗ!!!!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook