Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

"Πούτιν : Φτηνότερο και καλύτερο το Νέο μαχητικό της Ρωσίας!"


"Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης το Ρώσου Πρωθυπουργού Vladimir Putin στις εγκαταστάσεις που συνεχίζεται η ανάπτυξη του μαχητικού 5ης γενιάς Sukhoi PAK FA ο τελευταίος δήλωσε ότι το κόστος απόκτησης του νέου ρωσικού μαχητικού θα είναι τρείς φορές χαμηλότερο από το κόστος των...

αντίστοιχων αεροσκαφών που κατασκευάζονται σε άλλες χώρες.

Όπως δήλωσε ο Ρώσος Πρωθυπουργός το ρωσικό αεροσκάφος θα είναι ανώτερο από το αμερικανικό F-22 σε ευελιξία, οπλικό φορτίο και εμβέλεια. Την ημέρα της επίσκεψης του Ρώσου Πρωθυπουργού το μαχητικό πραγματοποίησε την 16η πτήση του με αρκετές ακόμα.

Σύμφωνα με τον Πρωθυπουργό έχουν δαπανηθεί 1 δις δολάρια για την μέχρι τώρα ανάπτυξη του αεροσκάφους και 1 δις δολάρια ακόμα πρόκειται να δαπανηθούν για την ολοκλήρωση του προγράμματος. Αντικείμενο των επόμενων αναπτυξιακών φάσεων είναι ο νέος κινητήρας, και το οπλικό φορτίο που θα μεταφέρει το νέο αεροσκάφος.

Σύμφωνα με δηλώσεις ανώτερων Ρώσων στρατιωτικών το νέο μαχητικό πρόκειται να εισέλθει σε υπηρεσία το 2015, ενώ ο οπλισμός του μεταξύ άλλων περιλαμβάνει δύο πυροβόλα των 30 χλστ."
http://apolitistosteki.blogspot.com/

Share on Facebook