Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

"Είναι παράνομο το να πληρώνεις πάρκινγκ στα νυχτερινά μαγαζιά"


"απαντηση στο φιλο για το παρκιν στο ΑΚΡΩΤΗΡΙ.....να ξερετε ολοι οτι το παρκιν σε ολα τα νυχτερινα μαγαζια ειναι παρανομο..σας ζητοθν 5$ετσι επειδη νομιζοθν οτι ειναι καποιοι..πρεπει να αντιδρασετε ολοι οσοι πατε κ παρκαρετε..ακομα κ στο χωρο τοθ μαγαζιου...ειναι υποχρεωμενο το καταστημα να εχει χωρο σταθμευσησ...

επομενως σας πιανουν κοροιδα...εαν εχετε καποιο γνωστο στη τροχαια θα σας πει οτι σχεδον 3-4 φορες την εβδομαδα συλλαμβανονται..αλλα ζουμε σε ενÎ! ± κρατος μπουρδελο....να τονισω κατι..τα μαγαζια δεν εχουν ουδεμια σχεση με το παρκιν...ΑΠΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ εισ βαροσ ολων εμας κ την αγνοια μασ.....ΑΓΑΠΗΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΘΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ Σ ΓΙΑΥΤΗ ΤΗ ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

-------------------------------
Αγαπητή κυρία δεν έχω σχέση με τη "νύχτα" και πολύ περισσότερο με νονούς, μπράβους, βαρόνους κτλ.
Εκεί λοιπόν στο "Ακρωτήρι" που σας φέρθηκαν έτσι, σας είπαν μια μεγάλη αλήθεια. Έτσι είναι η "νύχτα". Κι αυτοί που σας την είπανε δεν είναι τίποτε "τέρατα", αλλά άνθρωποι σαν κι εσάς κι εμένα. Δουλειά κάνουνε, σε ΤΡΟΜΕΡΑ δύσκολες συνθήκες, για να βγάλουν το ψωμάκι τους και να διασκεδάσετε εσείς. Τους "νόμους" της νύχτας δεν τους βγάζουν αυτοί, αλλά δύο-τρία αφεντικά (δεν ξέρω ποια, αλλά ούτε με ενδιαφέρει). Και μη μου πει κανείς "ωραία δουλειά βρήκανε", διότι δεν έχουν όλοι την πολυτέλεια να διαλέγουν επαγγέλματα. Αν ήτανε στο χέρι τους θα γίνονταν αφεντικά και θα διατάζανε.
Έτσι είναι λοιπόν η νύχτα, σκληρή και αδυσώπητη για τον εργαζόμενο, όσο φανταχτερή και "ιν" είναι για όσους "διασκεδάζουν" έτσι. Κι αν δεν έχετε 5 ευρώ να δώσετε στον παρκαδόρο, καθείστε και διασκεδάστε στο σπίτι σας, όπως κάνουμε πολλοί που όχι 5 ευρώ δεν έχουμε, αλλά ούτε να αγοράσουμε κουλούρι...

------------------------------
Η ΚΥΡΙΑ Η' Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ 5 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΠΑΡΚΑΔΩΡΟ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ...ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ Κ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΗΝ ΒΟΛΗ ΤΟΥ-ΤΗΣ Κ ΜΟΝΟ....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΝ ΠΑΡΑΚΔΩΡΟ Κ ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΑΖΑΖΙ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΤΟ Η' ΣΥΓΓΕΝΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ...ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ! Κ ΕΑΝ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ 5 Η' 10 Η' 15 ΕΥΡΩ....ΕΓΩ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΩ Κ ΜΟΝΟ ΕΓΩ! ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΩ Κ ΕΓΩ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΟΙ ΦΙΛΟΥΣ....ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΣΑΝ ΠΑΡΚΑΔΩΡΟΙ! ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΔΕΧΟΝΤΑΙ Κ ΚΑΤΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ "ΠΙΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΑΡΑΚΟ" ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΤΟΠΩΣ Ο ΚΑΘΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ! ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΛΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ....ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!


Share on Facebook