Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Σχετικά με τη Μπακογιάννη


"Είμαι ένας νέος 33 ετών, παλεύω καθημερινά για την επιβίωση της επιχείρησης μου που απασχολεί συνολικά 7 άτομα. Παρακολουθώ τα κοινά και έχω σχηματίσει άποψη για την κατάντια της Ελλάδας.

Επιτέλους αφήστε ήσυχη την Ντόρα.
Κανένα επιχείρημα σοβαρό εναντίον της, μόνο ύβρης, ειρωνία και εμπάθeια. Φτάνει πια...

αυτός ο παραλογισμός.
Η Ντόρα είναι μια γυναίκα πολιτικός ΠΟΛΥΤΙΜΗ για το άνυδρο πολιτικό σύστημα της Ελλάδας.
Εύστροφη, ετοιμόλογη, σαφής, ξέρει ακριβώς τι θέλει, πλουραρισμός, ισχυρή προσωπικότητα με κύρος διεθνώς, τετράγωνη λογική, ρεαλίστρια, αποτελεσματική.

Μια τέτοια πολιτική προσωπικότητα ΔΕΝ ταιριάζει στον πολιτικό μεσαίωνα του κ.Σαμαρά. Και να μην την είχε διαγράψει έπρεπε να έφευγε απο μόνη της.

Ας κάνει πολιτική ο Σαμαράς με την Παπακώστα, την Πιπιλά, τον Αβραμόπουλο, τον Μαρκόπουλο, τον Μανώλη και ένα τσούρμο Πολανίτες που ξεθάφτηκαν απο την
ναφθαλίνη. Η ΝΔ/ΠΟΛΑΝ/ΚΕΠ ένα κόμμα μέσα στη μούχλα και την συντηρηση με νοοτροπία των ΚΑΠΗ. Τα ΚΑΠΗ εξέλεξαν τον κ.Σαμαρά. Όποιος πήγε να ψηφίσει καταλαβαίνει τι λέω.

Ας ακούσουμε τι έχει να μας πει η Ντόρα. Ετσι δεν ακούγαμε πριν 20 χρόνια τον Μητσοτάκη. Τον λέγαμε γκαντέμη, δράκουλα, σκληρό, ανάλγητο και διάφορα άλλα πιασάρικα, και δεν κοιτούσαμε την ουσία. Απο τους λίγους πολιτικούς που απο τότε έλεγε την αλήθεια για τα οικονομικά και τα εθνικά. Και να που φτάσαμε τώρα στην Οικονομία.

Με το Σλαβομακεδονία μπορούσε να είχε κλείσει το σκοπιανό, παρακαλάμε τώρα για Μακεδονία του Βαρδάρη ή Βόρεια Μακεδονία και αυτό ούτε καν το συζητούν τώρα αυτοί. Ας το λύσει τώρα το πρόβλημα ο Σαμαράς, που δεν άφησε τότε ο υπερπατριώτης τον Μητσοτάκη να κλείσει το θέμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Α ρε Έλληνες πόσα λάθη έχουμε κάνει!!!!!
Ελπίζω να βάλουμε μυαλό απο δω και μετά, ελπίζω....."

Αναγνώστης


Share on Facebook