Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2010

Η καταγγελία, τα μηνύματα και όλες οι λεπτομέρειες


"Σοβαρό πρόβλημα το οποίο αναστάτωσε το MEGA και κυρίως τις κοπέλες του σταθμού, προέκυψε πρόσφατα στο κανάλι το οποίο έλαβε άμεσα μέτρα. Κοπέλα υπάλληλος του καναλιού, κατήγγειλε συνάδελφό της για σεξουαλική παρενόχληση με αποτέλεσμα ο επίμονος νεαρός με έντονες σεξουαλικές...


ανησυχίες να απολυθεί. Σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας σε Διευθυντή, ο «λεβέντης» της έστελνε συνεχώς μηνύματα στο κινητό ερωτικού περιεχομένου ενώ παρά το γεγονός ότι του είπε να σταματήσει, ο «Δον Ζουάν» του MEGA συνέχιζε ακάθεκτός ευελπιστώντας μάλιστα ότι με αυτόν τον χυδαίο τρόπο θα κατάφερνε να την ρίξει στο κρεβάτι.

Μετά από ένα σκηνικό που έγινε εντός του MEGA και αφού η κοπέλα εξέθεσε τον επιτήδειο που την ενοχλούσε μπροστά σε κόσμο βάζοντας του τις φωνές, η υπόθεση πήρε τον δρόμο για την Διεύθυνση του καναλιού η οποία αποφάσισε όπως να τον απολύσει. Όπως έχουμε ενημερωθεί, ο συγκεκριμένος υπάλληλος ήταν γνωστός στην πιάτσα του καναλιού για τις ενοχλήσεις που έκανε σε κοπέλες, ευελπιστώντας ότι εκείνες θα υπέκυπταν στο ερωτικό του κάλεσμα. Τελικά ο ερωτύλος μετά από μια special χυλοπίτα πήρε στο χέρι την απόλυση και έτσι τέλος καλό όλα καλά. η κοπέλα δεν μπήκε στην διαδικασία να καταγγείλει την υπόθεση στην αστυνομία."

http://www.showbiz.com.cy/index.php/artha/47-2009-10-07-12-15-06/1484--mega-.html

Share on Facebook