Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Συλληπητήρια.. "Έβαλε ο Θεός σημάδι.."


Κρίμα.. Κρίμα για το παλικάρι.. Κρίμα γιατί το μόνο που έκανε ήταν να υπερασπίζεται τα πιστεύω του, την αλήθεια και να βγάζει την σαπίλα στην φόρα για ένα καλύτερο αύριο...



Όταν ξύπνησα το πρωί και άνοιξα την τηλεόραση πετάχτηκα απο το κρεβάτι μόλις είδα ότι μιλάγανε για τον Σωκράτη και ότι τον δολοφόνησαν με αυτόν τον τρόπο.. Μπήκα αμέσως στο blog ελπίζοντας να ήταν λάθος? Δεν ήταν... Στην αρχή μίλαγαν για μαφιόζους, για πληρωμένους εκτελεστές, τώρα μιλάνε για την Σέχτα.. Επαναστάτες?! Τι τους έφταιξε ο Γκιολιάς? Ερωτώ... ή ψάχναν που να τα ρίξουν να "βολεύει"?

Κρίμα και τα βαθειά μου συλληπητήρια στην σύζηγο και στα 2 του παιδιά.. Στην οικογένεια του και στους φίλους του.. Συλληπητήρια σε όλους μας γιατί χάσαμε έναν μαχόμενο "φίλο" έναν άνθρωπο όπου μπορεί να μην τον ξέραμε αλλά του χρωστάμε πολλά.. μας έδωσε ένα σπίτι, ένα βήμα, πολλαπλές αλήθειες.. ότι και να πω είναι λίγο.. Πενθώ κι εγώ μαζί σας που χάσατε τον φίλο, συνάδελφο, τον Σωκράτη σας..

Αιωνία η μνήμη του και εύχομαι όλος ο κόπος του να μην πάει χαμένος αλλά να συνεχιστεί η δουλειά του γιατί αυτό θα είναι και η τιμή στην μνήμη του. Ο Σωκράτης θα "ζει" μέσα απο τα δημιουργήματα του, δεν θα αφήσουμε να ξεχαστεί.. Δεν πρέπει.. Ευχομαί να μας κοιτάει απο εκεί ψηλά και να σας δίνει τα φώτα του..Και να σας δίνει δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσετε με περισσότερο ζήλο την δουλειά σας..

Όσο για καθίκια όπου έφαγαν το 37χρονο παλικάρι εύχομαι να έρθει πολύ πιο σύντομα η ώρα σας που θα βρεθείτε αντιμέτωποι με όλους εμάς, με όλον τον ελληνικό λαό όπου είναι σε επαγρύπνιση και δεν είναι πια "μαντρί απο πρόβατα.."
ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ... ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ.. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ... ΦΑΓΑΤΕ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΑ ΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ? ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΚΑΘΙΚΙΑ... (ζητώ συγνώμη για την ένταση αλλά πραγματικά είμαι εξοργισμένη.. Δεν σκύβω το κεφάλι.. δεν θα ντραπώ να μιλήσω και να τα πώ.. Θα μιλήσω.. Θα μιλήσουμε.. Και θα είμαστε με το ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ.. ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΚΙΟΛΙΑΣ... ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ..)

ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΣΩΚΡΑΤΗ.. REST IN PEACE..

Επιτρέψτε μου να αφιερώσω ένα τραγούδι στον Σωκράτη και να του ευχηθώ με αυτόν τον τρόπο "ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ"

http://www.youtube.com/watch?v=Qq0tVU6N7-g&feature=related

ANAΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook