Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

"'Ολο το μνημόνιο με τους κρυφούς όρους"


Η είδηση της χρονιάς. Η προδοσία και παράδοση της Ελλάδας σε όλο τους το μεγαλείο. Γιατί τα υπόλοιπα "δημοκρατικά" κανάλια δεν λένε τίποτα γι' αυτό;;;
Ακούστε τα video και θα καταλάβετε...
Το μνημόνιο της ντροπής 1

Το μνημόνιο της ντροπής 2

Το μνημόνιο της ντροπής 3


--------------------------------------------------------------------------------
"ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΣΟΚ!!!!!!!!!!
ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΠΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΘΙΣΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΤΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΥΠΝΙΕΣ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ FLASH ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΟΧΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΧΑΣΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ ΓΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΑΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΟΥ!!!!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟΣΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΟΥΣΙΑΚΑ ΤΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ Î! �ΧΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ ΛΟΓΩ ΕΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ!!!!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΔΙΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΟ!!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΧΩΡΙΣ ΨΗΦΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ Η' ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 1300 ΣΕΛΙΔΩΝ ΠΟΥ ΕΓΚΛΩΒΙΖΕΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΑΝ ΕΝ ΑΓΝΟΙÎ! ‘ ΤΟΥ!!!!!!!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ! ΜΠΟΡ ΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ Ε.Ε. (ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ )ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΜΑΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΠΟΦΘΑΛΜΙΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΠΩΣ ΞΑΝΘΗ, ΚΟΜΟΤΗΝΗ, ΕΒΡΟ ΚΤΛ!!!!!!!!!!!ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ!!!!!!!! ΕΧΕΙ ΜΟΥΔΙΑΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ!!!ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΣΟΚ!!!!!!"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
-----------------------------------------------------------------------------
"Υπαρχει αραγες κανεις που ακομα πιστευει οτι δεν ηταν ΣΤΗΜΕΝΗ η προσφυγη μας στο ΔΝΤ,προκειμενου να ξεπουληθει η ΕΛΛΑΔΑ?!Το διδυμο καραμανλη-παπαπανδρεου(με οσο πιο μικρα γραμματα γινετε!) επαιξαν σαν καλες μαργιονετες το θεατρακι εναλλαγης της εξουσιας κ αλληλομεταθεσης των ευθυνων,προκειμενου να καταπιουμε την προσφυγη κ τα φασιστικα μετρα που υπεγραψαν.!!Γιατι απερριψαν την προταση της Ρωσιας-Κινας?ΓΙΑΤΙ οταν βγηκε ο γιωργακης ΔΕΝ πηρε αμεσως μακροπροθεσμο δανειο με τα χαμηλα τοτε σπρεντς κ μετα σιγα σιγα να συμμαζεψει την χωρα?Δεν το προεβλεψε?!Πολιτικος σημαινει διορατικοτητα οπως ειπε κ ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ που φορτωσε κ ενα χρυσο αιωνα στην Αθηνα κ τον ελληνικο πολιτισμο.Αυτοι που κυβερνουν τα τελευταια 30 χρονια μονο αυτο δεν εχουν, και αυτο μπορει να σημαινει 2 πραγματα ειτε οτι εκτελουν εντολες,ειτε οτι ειναι τοσο μειωμενης νοησης που ακομα και ο κουφιοκεφαλακης της διπλανης πορτας θα μπορουσε να αποδωσει καλυτερα απο αυτους..Αφου τους ψηφιζαμε σαν λαος....Περαστικα μας!"
ANAΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook