Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Ρ. Θρασκιά:"Αντέχω τις κριτικές."


H Ράνια Θρασκιά, παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 "Elatte", μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του "Πολύ μπλα μπλα" αμέσως μετά το τέλος της πρώτης της εκπομπής. Η ξανθιά παρουσιάστρια μίλησε για τη Σ. Χρηστίδου, για τη νέα της συνεργασία καθώς και για το αν είναι έτοιμη για τις αρνητικές κριτικές που θα ακούσει...
Σε ερώτηση του δημοσιογράφου, αν υπάρχει περίπτωση η συνεργασία της με τον ANT1 να συνεχιστεί και μετά τη λήξη του 3μηνου συμβολαίου, η γλυκιά παρουσιάστρια είπε: "Kαι οι δύο πλευρές επιθυμούμε και περεταίρω συνεργασία."
Σχολιάζοντας τις δηλώσεις της Σ. Χρηστίδου που έκανε στην κάμερα του Star ("Δεν έχουμε πολύ επικοινωνία αλλά αυτά συμβαίνουν με τους ανθρώπους. Δεν μπορείς να κρατάς με το ζόρι έναν άνθρωπο στη ζωή σου. Δεν είναι πάντα επιλογές μας αυτά που συμβαίνουν.Όλοι θα στηθούμε να τη δούμε και θα την απολαμβάνουμε όλο το καλοκαίρι. Είμαι πολύ χαρούμενη για εκείνη και της εύχομαι κάθε επιτυχία."), η ίδια η Ράνια τόνισε: "Ποτέ δεν μαλώσαμε με τη Σίσσυ. Δεν μου έκανε εντύπωση οτι μου ευχήθηκε και οτι είπε πως θα παρακολουθήσει την εκπομπή μου.", ενώ , σε ερώτηση του δημοσιογράφου, αν είναι έτοιμοι για τις αρνητικές κριτικές που θα ακούσει, η Ράνια δήλωσε:"Αντέχω τις κριτικές."


http://tvnea.blogspot.com/
Share on Facebook