Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

"Μεταφέρονται σε νέο χώρο οι εμφανίσεις της Ε.Μερκούρη"


"Σαν σε σίριαλ … τα προβλήματα, ο πόλεμος και οι απειλές δεν έχουν τέλος. Το σχήμα του Prive Classic by Ειρηνικός μεταφέρεται σε νέο χώρο, η Ειρήνη Μερκούρη και το σχήμα που αποτελείτο από τον Σταύρο Κωνσταντίνου, τον Νίκο Κυριακάκη και τα υπόλοιπα νέα ταλαντούχα παιδιά που...


τους πλαισίωναν ξεκινούν και πάλι σε νέο χώρο.

Μετά τις κατ’ εξακολούθηση απειλές που δέχθηκε η επιχείρηση από “γνωστούς-αγνώστους” μη έχοντας την δύναμη να τις αντιμετωπίσει, οι καλλιτέχνες, οι μουσικοί, οι metr και όλοι όσοι δούλεψαν όλο αυτό το διάστημα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στηρίζουν την κυρία Ειρήνη Μερκούρη και την ακολουθούν στο νέο χώρο της παραλιακής, όπου και θα συνεχίσει τις εμφανίσεις της κανονικά από 16 Ιουλίου στο νέο χώρο του Prive Classic, για τον οποίο θα ενημερωθείτε σύντομα.

Εμείς σαν την δισκογραφική της εταιρεία την στηρίξαμε, την στηρίζουμε και θα την στηρίξουμε γιατί το ταλέντο της ως τραγουδίστρια και ως άνθρωπο είναι μοναδικό και της αξίζει να βρίσκεται και πάλι στην πρώτη γραμμή, όπως όλα αυτά τα χρόνια.

Επίσης, ζητούμε συγγνώμη για την ακύρωση των ρεζερβέ σας για τις μέρες Παρασκευή και Σάββατο και σας περιμένουμε και πάλι στο νέο χώρο εμφανίσεων της κυρίας Μερκούρη."

Hard Music Pr Team

Share on Facebook