Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Κι ἀλλα μηνύματά σας για το Σωκράτη


Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και την οικογένεια της δημοσιογραφίας για των άδικο χαμό ενός δημοσιογράφου που τίμησε το λειτούργημα του δημοσιογράφου

Απλά τα λόγια καμία φορά...

δεν είναι αρκετά για να εκφράσεις το πραγματικό σου συναίσθημα ..

http://tvstarnews24.blogspot.com/

------------
Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Σωκράτη ....τον έκαναν ήρωα κάτι αλήτες σήμερα το πρωί .Δεν τον ήξερα αλλά τον άκουγα, διάβαζα τα αρθα του και με ενημέρωνε ....αρά ήταν παρεακι μου ΚΡΙΜΑ για το μπουρδέλο την χώρα που ζούμε ....γιατί τίποτα δεν θα γίνει, πέταξαν μια σέχτα επαναστατών και καθάρισαν πάλι ,θα ψάχνουν φαντάσματα αλλά αυτοί ήταν εκεί τόσο αληθινοί όσο και οι σφαίρες που πήραν την ζωή αυτού του παιδιού. Βρείτε τους αν μπορείτε άχρηστοι .

ας είναι ελαφρό το χώμα που θα τον σκεπάσει .

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

------------

Δεν ξερω αν ηταν λαθος που ανακατευθηκε το ονομα του με το τροκτικο,αλλα και να ειναι πισω απο αυτο ηταν τιμη του.Πρεπει να φτυσουμε ολοι αυτους τουσ αλητες που αποφασιζουν απο ποιον θα στερησουν την ζωη και οποιος ειδε η ξερει κατι εστω και ανωνυμα να βοηθησει να πιασουν και οι εκτελεστες αλλα και αυτοι που ειναι απο πισω τους.Πιστευω αν απο καθαρη τυχη η απο ατυχημα,τους πιασουν (οπως εγινε δυο φορες εως τωρα) να μην πληρωσει ο φορολογουμενος χειρουργεια και να τους αφησουν τυφλους να χτυπανε στον τοιχο του κελιου τους.Η Δημοκρατια δεν ειναι δικαιωμα των τρομοκρατων αλλα του καθενα να εκφραζεται ελευθερα.ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

------------

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ..... ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ....!!! ΦΙΛΕ ΣΩΚΡΑΤΗ.........

γιατί??? ΓΙΑΤΙ????
...ήσουν ο μοναδικός αληθινός δημοσιογράφος!!!!!!
ΕΙΧΑΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.... ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΒΛΕΠΕΙΣ... Και ήθελαν να κοιμούνται ήσυχα και ήσυχα να κανουν και τις διακοπές τους.... !!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

------------

Η Χούντα αυτή δεν είναι ελληνική! Ποτέ δεν ήταν αλλωστε!

Ούτε κυβερνάει άλλωστε ο πρωθυπουργός αυτή τη χώρα!

Σήμερα απεδείχθη ότι μάς κυβερνάει ένα παρακράτος, το οποίο βρισκόταν στο περιθώριο όλα τα τελευταία χρόνια που ο Έλληνας -με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο- περνούσε καλά (ή έτσι νόμιζε τουλάχιστον).

Τώρα που ο Έλληνας βρέθηκε να χρωστάει παντού, να μένει (ή να κινδυνεύει να μείνει) άνεργος, να φοβάται να αρρωστήσει και να έχει χάσει τον ύπνο του από τον φόβο του για το αύριο, τώρα το παρακράτος αυτό αρχίζει να κάνει την επανεμφάνισή του γιατί έχει αρχίσει και το ίδιο να φοβάται!

Φοβάται τον Έλληνα που δεν έχει πια γεμάτο το ψυγείο!
Φοβάται τον Έλληνα που μιλά στα παιδιά του για το σάπιο σύστημα!
Φοβάται τον Έλληνα που δεν βλέπει πια ειδήσεις στα κανάλια γιατί έχει καταλάβει ότι και αυτά είναι πειθήνια όργανα του συστήματος!
Φοβάται τον Έλληνα που ενημερώνεται από το Διαδίκτυο γιατί εκεί οι φωνές που υπάρχουν είναι ακόμα ελεύθερες!
Φοβάται τον Έλληνα που αρχίζει να θυμάται τί λαός είμαστε και πόσο ψηλά μπορούμε να φτάσουμε!
Φοβάται τον Έλληνα που κουράστηκε να αισθάνεται ντροπή για την κατάντια της χώρας μας!
Φοβάται τον Έλληνα που αρχίζει να τα βάζει με το σύστημα όπου το συναντά: από τη δημόσια υπηρεσία με τον τεμπέλη υπάλληλο μέχρι τον ίδιο τον Πρωθυπουργό που πάει στο Ηρώδιο και ακούει γιουχαρίσματα!

ΦΟΒΑΤΑΙ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ: ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ!
ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ!


Και οπως θα καταλάβατε, αδέλφια, το παρακράτος μάς φοβάται περισσότερο από ό,τι εμείς εκείνο!

Και το έδειξε σήμερα που δολοφόνησε έναν άνθρωπο που ήταν ο ΕΛΛΗΝΑΣ που όλοι θα έπρεπε να ήμαστε!

Όσο για τον πρωθυπουργό (και κάθε πρωθυπουργό) τίποτα δεν μπορεί να με πείσει ότι και ο ίδιος δεν υπόκειται σε κάθε είδους εκβιασμούς και απειλές!
Άνθρωπος είναι και αυτός και έχει οικογένεια και παιδιά. Μπορεί βέβαια να μην έχει ...(ξέρετε τι!) αλλά δυστυχώς οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε!
Γιατί αν είχαμε, μετά τη δολοφονία του Γκιόλα θα είχαμε βγει όλοι στους δρόμους, δεν θα ξεσπούσαμε την οργή μας γράφοντας κείμενα στα blogs (όπως εγώ καλή ώρα)!

Και εδώ φαίνεται και πάλι η καλή δουλειά που έκανε το παρακράτος τόσα χρόνια!
Μάς κοίμησε όλους για τα καλά! Είτε με το να έχουμε ως μόνη έγνοια πώς θα αποπληρώσουμε τις τράπέζες που μάς ζαλίζουν στα τηλέφωνα, είτε με το να φοβόμαστε τις πορείες γιατί μπορεί εκεί να υπάρξουν θύματα (όπως οι αείμνηστοι υπάλληλοι της Marfin) , είτε με το να μάς έχουν κάνει να ξεχνάμε ότι είμαστε απόγονοι των 300 του Λεωνίδα, του Κολοκοτρώνη και των ηρώων του Αλβανικού Έπους και της Εθνικής Αντίστασης!

Ε, ΟΧΙ!
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ "ΟΧΙ";

ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ!

Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΩΡΑ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ, ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ Ή ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ!
ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ :
ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, ΕΘΝΙΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗ!

Μάς κοίμιζαν τόσα χρόνια για να μπορέσουν τώρα να κατακτήσουν αυτό που δεν είχαν καταφέρει με τους άλλους κλασικούς τρόπους: το μυαλό μας, την ψυχή μας, την υπόστασή μας, το φιλότιμό μας , την αξιοπρέπειά μας!

Δεν με έχει πιάσει εθνικιστικό παραλήρημα! Είμαι σίγουρη ότι τα ίδια έχουν κάνει σε πολλούς άλλους λαούς! Εμείς απλώς ίσως τους παιδέψαμε περισσότερο ή ίσως ήθελαν να ελέγξουν πρώτα εμάς για να συνεχίσουν με τους υπόλοιπους λαούς της Ευρώπης!

ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ!

ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ!

ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!

ΞΥΠΝΑΣΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

ΣΩΚΡΑΤΗ, ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ( Ή ΕΥΤΥΧΩΣ) Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ (ΑΝ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ!) ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ!

ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook