Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Σύσκεψη για το νερό


Στα γραφεία του Οργανισμού Ανάπτυξης Δυτικής Κρήτης.

Μια ακόμα σύσκεψη για το θέμα της διαχείρισης των νερών με επίκεντρο την περιοχή της Γεωργιούπολης και του Αποκόρωνα ,θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στα Χανιά παρουσία και του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Αθανάσιου Καρούτζου.

Όπως δήλωσε ο... αναπληρωτής γενικός διευθυντής του ΟΑΔΥΚ Μάρκος Πατρελάκης, «υπάρχει μια ευαίσθητη ισορροπία την οποία κρατά με νύχια και με δόντια ο ΟΑΔΥΚ χρόνια τώρα , φέτος που υπάρχουν έντονα προβλήματα προσπαθούν με αυθαίρετους τρόπους εκπρόσωποι του δήμου Γεωργιούπολης να παρεμβαίνουν στις δικλίδες του ΟΑΔΥΚ με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ρυθμιστεί η κίνηση του νερού σύμφωνα με τα συμφωνηθέντα»

Σύμφωνα με τον κ Πατρελάκη ένα ακόμα πρόβλημα που υπάρχει είναι αυτό της συντήρησης των έργων.

« Αυτή τη στιγμή στο αντλιοστάσιο του Κουρνά, ενώ ο ΟΑΔΥΚ έχει εγκαταστήσει 4 αντλητικά συγκροτήματα λειτουργούν μόνο τα δυο και το ένα από τα δυο είναι προβληματικό. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να σταματήσει να λειτουργεί οπότε και θα δημιουργηθεί τεράστιο πρόβλημα»

Ο κ Πατρελάκης , απέδωσε το πρόβλημα που υπάρχει στην αδυναμία συντήρησης, καθώς όπως υποστήριξε οι χρήστες του νερού δεν ανταποκρίνονται στις οικονομικές τους υποχρεώσεις έναντι του ΟΑΔΥΚ.

Share on Facebook