Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Κι άλλα μηνύματα για το ΣΚΑΙ και τις πυρκαγιές


"Παιδιά έλεος με τις φωτογραφίες από τη φωτιά στα δάση. Δε μιλάω για το screenshots απο την τηλεόραση. Μιλαω για φωτογραφικές μηχανές που φωτογραφίζουν μεσα στα δάση...


ενω απαγορεύεται. Υπάρχει κίνδυνος φωτιάς κι από αυτές









Δεν ξέρω τι είπε ο Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΙ για τη σημερινή φωτιά, ούτε για τις περσινές
Αυτό που ξέρω, είναι για τη σημερινή φωτιά στον Βαρνάβα και το Καπανδρίτι γιατί πολύ απλά ήμουν από το πρωί στην Παραλία της Αγκόνας στους Αγ. Αποστόλους. Μόλις έγινε γνωστή η πυρκαγιά εφανίσθηκαν σχεδόν αμέσως και τα πυροσβεστικά αεροπλάνα (6 στον αριθμό). Πριν από λίγο γύρισα και είδα στο δρόμο δεκάδες πυροσβεστικά οχήματα, αλλά και ελικόπτερα τα οπία γέμιζαν από την παραλία του Βαρνάβα. Ευκολη η κριτική για όλους μας από τις παραλίες ή τον καναπέ, αλλά να μην τους κατηγορούμε και γιατί δεν... βρέχει (μυαλά?).
Αλλωστε πρώτοι υπεύθυνοι είμαστε ΕΜΕΙΣ. Οταν το καταλάβουμε θα υπάρχει ελπίδα και να το αλλάξουμε








Ημαρτον βρε αντικειμενικοί δημοσιογράφοι του ΣΚΑΙ.
Εχω πάθει τήν πλάκα μου μ'αυτήν τήν οργάνωση πού υπάρχει τώρα.Αν ξεφύγει η φωτιά όμως {η φευγάτη ήδη} το βράδυ ξέρετε εσείς,φταίει ο στρατηγός αέρας!!!!







καλα για ποσο βλακες μας περνατε εκει στον σκαι ρε λαμογια?

η φετινη φωτια δεν θα εχει τις διαστασεις του 2009 απλα γιατι καποια στιγμη θα βρει τα περσινα καμενα και θα σταματησει μονη της.

αφηστε λοιπον την καραμελα για συντονισμους και οργανωση σας πηραμε χαμπαρι χρωστατε πολλα μαλλον και γλειφετε λαμογια!!!








ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΒΡΗΚΑΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΧΟΛΗ ΣΑΣ?? ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ! ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ! ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟ ΚΑΙΓΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΟΤΑΝΕ ΚΑΝΕΙΣ !! ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΔ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ....








Κ.ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΤΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΜΕ, ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ,ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ, ΑΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Η ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ. ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ.







Καλά αυτά τα σπιτάκια στο Βαρνάβα και στο Κάλαμο πώς βρέθηκαν μέσα στο δάσος και τώρα τρέχει η πυροσβεστική να τα σβήσει??? Είναι νόμιμα???







ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΙΟΥΜΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΔΙΝΟΣ ΦΩΤΙΑΣ!!!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ
ΝΑ ΔΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ!!!!!






Πως να προφυλάξετε την κατοικία σας από τις πυρκαγιές
Ξέχασες το πιο σημαντικό
1. Μην χτίζετε σπίτι μέσα στα δάση."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ



Share on Facebook