Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

"Άχαρη Μέρα"


"Άχαρη μέρα η σημερινή. Το τραγικό τέλος ενός συνανθρώπου μας, επισκίασε όλες τις σκέψεις που θα μπορούσαμε να κάνουμε. Μεγάλο το χτύπημα στην αξιοπρέπεια μας και πραγματικό ταρακούνημα για τον ήδη πληγωμένο μας εγωϊσμό. Ακόμη ένα...


συμβόλαιο θανάτου, αυτή τη φορά απο σφαίρες “Επαναστατών” και ποιός ξέρει πόσοι ήταν οι εντολοδόχοι.


Ας θυμόμαστε όλοι τον αγωνιστή και σκληρά εργαζόμενο συνάνθρωπο και ας αναλογιστούμε τους εαυτούς μας στη θέση της οικογενείας του. Ο πόνος μεγάλος και το φορτίο βαρύ για αυτούς που μένουν πίσω και οφείλουν να τιμήσουν τη μνήμη του.


Άλλη μια μελετημένη προσπάθεια φίμωσης των ελεύθερων φωνών και των ανεξάρτητων εκφραστών απόψεων. Βαθειά μέσα μας ξέρουμε ότι όλα πληρώνωνται σε αυτή τη ζωή και κανένας άνθρωπος δε πρέπει να χαθεί έτσι, ότι και αν έχει κάνει.


Συλληπητήρια στους δικούς του και κουράγιο, σήμερα επαληθεύτηκε πλήρως ο δημοσιογράφος Σωκράτης Γκιόλιας. Κατάφεραν οι διώκτες του να τον βγάλουν αληθινό και να δείξουν σε όλους εμάς κατάμουτρα, πως κάνουν αυτοί κουμάντο σε αυτό το τσίρκο.


Ας ενώσουμε τις φωνές μας και ας βγούμε όλοι στους δρόμους να δηλώσουμε την ύπαρξη μας. Δε θα περάσει το δικό τους βρώμικο και λυσσαλέο παραμύθι.

ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΦΙΛΕ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΠΟΤΕ


Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΩΝΗ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


ΕΚΦΡΑΖΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ


ΤΑ ΛΕΜΕ

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Share on Facebook