Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

Ένα κανόνι από την Ιταλία για τον Θρύλο!


Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού Έντερ, ο οποίος είναι πρώτος σκόρερ του ιταλικού πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας.

Ενδιαφέρον...



... του Ολυμπιακού για τον πρώτο σκόρερ του ιταλικού πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας αποκαλύπτει σήμερα ο Τύπος της γειτονικής χώρας.

Η Λάτσιο θέλει να πάρει από την Έμπολι τον Βραζιλιάνο κυνηγό της Έντερ και δημοσιεύματα σε εφημερίδες της Ρώμης αναφέρουν ότι οι Λατσιάλι πρέπει να βιαστούν, γιατί "τον παίκτη παρακολουθεί κι ο Ολυμπιακός και μπορεί η μεταγραφή να αποδειχθεί δύσκολη".

Ποιος είναι ο Έντερ; 23 ετών (15/11/1986), όχι ψηλός (1μ79), γκολτζής, που φέτος στη Β΄ κατηγορία της Ιταλίας έσκισε τα δίχτυα, βάζοντας 27 γκολ σε 40 συμμετοχές του, αναδειχθείς πανηγυρικά πρώτος σκόρερ με την μέτρια Έμπολι (τερμάτισε στην 10η θέση).

Ο Έντερ παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, δεξιά κι αριστερά, αλλά η καλή του θέση είναι του κυνηγού περιοχής. Πέρσι, στην πρώην ομάδα του στην Ιταλία, την άσημη Φροσινόνε, έβαλε άλλα 15 γκολ σε 33 συμμετοχές. Θεωρείται σπεσιαλίστας στα πέναλτι.

http://redplanet.gr


Share on Facebook