Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

"Περί Τζίγκερ ο λόγος"


"Ρε παιδια πλακα μας κανει ο τζιγκερ??? Κακομαθημενε ραλιστα που βαλθηκες να μας τρελανεις παλι, δεν θα σου περασει. Στους δρομους θα μας βγαλεις για μια φορα...



ακομη μεχρι να καταλαβεις οτι ο παναθηναικος δεν ειναι τσιφλικι σου. Παιξε με τις ferrari σου ΟΧΙ με τους φιλαθλους του παναθηναικου!!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

---------------------------------------------------------------------------------

"ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΖΙΓΓΕΡ..Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟΣ!!!!!ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΨΕΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΩ 20 ΧΡΟΝΙΑ???ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!!!!!!!!!!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

---------------------------------------------------------------------------------

""μαυρη η ωρα που ασχοληθηκε ο ασχετος με τον παναθηναικο.για πρωτη φορα στην ιστορια μας ειχαμε εναν προεδρο μαγκα,τον εδιωξες κ φερνεις ποιον;;;;αν ειναι δηλαδη ποτε δυνατον εφερες ενα τυπο που μπερδευει τον συνασπισμο με τον παναθηναικο;;αυτο δε θα περασει να σαι σιγουρος.το μονο που καταφερες σημερα ειναι να σηκωθουμε απ τις παραλιες κ να ρθουμε για να δεις την δυναμη του πρασινου λαου..ντρεπομαι για πρωτη φορα στην ζωη μου που ειμαι παναθηναικος παλιο ασχετε ιδιοκτητη της πλακας.."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ



Share on Facebook