Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Για τη Ρίκα Βαγιάνη


"Δεν αποδεικνύετε μόνο την έλλειψη στοιχειώδους ανθρωπιάς και ευαισθησίας , κυρία Βαγιάνη, αφού τόσο χυδαία και απροκάλυπτα δεν σέβεστε τη μνήμη ενός νέου ανθρώπου, πατέρα και συζύγου που δολοφονήθηκε στο ίδιο του το σπίτι....Υποτιμάτε και όλους εμάς. Αλήθεια όμως, αναλογιστήκατε ποτέ ποιοι είμαστε όλοι εμεις οι χιλιάδες που γράφουμε και διαβάζουμε τα blogs; Όχι, εγώ δεν θα σας θυμήσω πως είμαστε αυτοί που θέλουμε δεν θέλουμε σας πληρώνουμε. Αυτό το ξέρετε πολύ καλά και γελάτε εις βάρος του κορόιδου...Είμαστε αυτοί που οι δημοσιογράφοι οφείλουν να υπεραμύνονται και να υπηρετούν με αληθινή και αντικειμενική ενημέρωση. Είμαστε οι χιλιάδες του ελληνικού λαού που γράφουμε όχι για να τα ''πάρουμε'' , αλλά γιατί πονάμε για την κοινωνία που ζούμε και για το μέλλον των παιδιών μας. Αναρωτηθήκατε ποτέ εσείς οι αυτοαποκαλούμενοι δημοσιογράφοι γιατί πλέον ο κόσμος επιλέγει τα blogs για την ενημερωσή του και σας γυρίζει την πλάτη; Πολύ απλά γιατί δεν κάνετε τη δουλειά σας και πλέον σας πήραμε χαμπάρι.
Είναι κρίμα που ανθρωπίδια σαν εσάς σ'αυτήν τη χώρα θεωρούνται σπουδαίοι.
Κι αν αυτό το μηνυμα το στέλνω στο τρωκτικό είναι γιατί μου δίνει βήμα να πω τη γνώμη μου.Αν το άφηνα ως σχόλιο στο άρθρο σας κάτι μου λέει πως δεν θα δημοσιευόταν ποτέ. Γιατί μην μου πείτε πως κανείς ως τώρα δεν σχολίασε τις αθλιότητες που γράψατε;! Αυτή είναι η ελευθερία του λόγου που εσείς εκπροσωπείτε."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ ΚΑΙ BLOGGER
----------------------------------------------------------------------------------
"΄Θέλω να εκφράσω τη απορία μου για την κ. Βαγιάννη πώς η ζήλεια της δεν ησύχασε αλλά φούντωσε ακόμη περισσότερο για τον κ. Γκιόλια ακόμα και αν ήταν πλέον μη ζων επιγείως. Αυτό και μόνο αποδεικνύει πως αυτός ο άνθρωπος που είχαμε την τιμή να κυκλοφορεί ανάμεσά μας μέχρι να τον γαζώσουν οι σφαίρες άξιζε πάρα μα πάρα πολύ. Είναι χαρακτηριστικό των ανθρώπων με ηρωικό φρόνημα να συνεχίζουν να τους σπιλώνουν και μετά θάνατον. Λέει η παροιμία "όσα δε φτάνε η! αλεπού ....." Κρίμα γιατί δείχνει πόσο χαμηλή είναι! Εύχομαι αυτό της το ολίσθημα με τα αήθη γραφόμενά της να γίνει αφορμή να ξυπνήσει από το λήθαργο της εγωπάθειάς της και του φθόνου που την κατατρώγει και να αλλάξει πορεία όσο της δίνει ο Θεός μας χρόνο ζωής ακόμη"
ANAΓΝΩΣΤΗΣ
-------------------------------------------------------------------------------
" "Για την κυρα Ρίκα Βαγιάνη"

Κυρα-ρικα δεν μας παρατας λεω εγω,που το μονο πραγμα που εχεις πετυχει στην δημοσιογραφικη καριερα σου,(καριερα να χαμε να λεγαμε τωρα αλλα τελος παντων),ειναι να καθεσαι σε ενα καναπε (οποτε πηγαινες και καθοσουν) και να πληρωνεσαι???

συνχαρητηρια αντε και την αλλη φορα βρες κρεββατι για να ξαπλωνεις και να ξεκουραζεσαι απο τις τεραστιες σε τηλεθεαση εκπομπες που κανεις.

το στοματακι σου αλλη φορα να ξερεις που θα το ανοιγεις,και τα λογια σου για τον "ΣΩΚΡΑΤΗ ΜΑΣ" ηταν τελικα επιπλεοντα στοιχεια εις τον αφρο τις θαλασσας(οπως και οτι ελεγες καθε φορα που ανοιγες το στομα σου).

τι να σου πω απλα σε λυπαμαι,αν και αυτη δεν ξερω αν την αξιζεις,καημενη..."

(αν εκανα κανενα λαθος συνχωρεστε με)
φιλικα αναγνωστης
----------------------------------------------------------------------------------
"προς κα. Βαγιανη Ρικα.... ξερω πως οταν ψαρευω σε θολα νερα πρεπει να βαζω πρωτα μικρο δολωμα για να δω τι ψαρια θα πιασω,,,!!!!οπως ξερω οταν σε πεταξουν στη θαλασσα, η πεσεις απο μονος σου ευχεσαι να σε κατασπαραξει καρχαριας παρα να σε φανε τα σκυλοψαρα σιγα , σιγα , κοιτα!τωρα Σ-Ω-Κ-Ρ-Α-Τ-Η-Σ και Ρ-Ι-Κ-Α ,τι σου λεει κατι εστω κατι ? τι?"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
----------------------------------------------------------------------------------
" Αχ, βρε Ρίκα...

Γιατί τόση οργή, άραγε; Πολλοί είχαν τις διαφωνίες τους με τον Σωκράτη (προσωπικά είχα διαφωνήσει άπειρες φορές μαζί του μέσα από αυτές τις σελίδες), αλλά όταν ένας άνθρωπος φεύγει από αυτή τη ζωή και μάλιστα με τον συγκεκριμένο αποτρόπαιο τρόπο, είναι άνανδρο να συνεχίζεις τη διαφωνία σου μαζί του.

Και γιατί ξαφνικά σε πείραξε η ανωνυμία των blogs; Τα blogs ΔΕΝ είναι ΜΜΕ (έχεις δει πολλά ΜΜΕ που να είναι δαδραστικά;), όπου η υπογραφή σε ένα άρθρο είναι δίγμα ευθύνης. Τα blogs είναι χώροι καταγγελίας, διαφωνίας, χιούμορ (ακόμα και εμπαθούς), ΑΝΆΜΕΣΑ ΟΜΩΣ ΣΕ PEERS (δηλαδή ομότιμους, ισόνομους και ισόκυρους χρήστες, όπως τα μέλη μιας τεράστιας παρέας). Δεν στα είχε πει όλα αυττά εκείνος ο απίθανος, αυτοανακυρηγμένος εξπέρ του διαδίκτυου που φιλοξενούσες στην εκπομπή σου;

Γιατί λοιπόν τόση οργή; Κάποτε έκανες την επαναστάτρια (πιστεύω να θυμάσαι τις μέρες της Λούτσας, τις παρέες σου και τα διάφορα χαριτωμένα που συνέβαιναν εκεί...). Τώρα πώς άλλαξες έτσι, βρε Ρίκα; Τι να συνέβη άραγε;"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
---------------------------------------------------------------------------------
"ρε τρωκτικέ έλα τώρα ρε φίλε, μην μπαίνεις σε αυτό το τρυπάκι.
Πές μου η κυρία Βαγιάννη πότε εμφανιστηκε τελευταια φορά στην τηλεόραση; Δεν καταλαβαινεις; Να στο πω και με νουμερα. Πόσα άτομα θα διάβαζαν το αρθρο της αν δεν το αναδημοσιευες και δεν ασχολιοσουν με αυτο 500? 1000? 1500?. Ούτε καν. Τώρα όμως που το δημοφιλεστερο μπλογκ παγκοσμιως αναφερεται σε αυτο, το ρικακι βγαινει και παλι στο προσκηνιο, εξαλλλου του lifestyle ειναι και αυτή, ξέρεί ότι η καλύτερη διαφήμιση είναι η δυσφήμιση. και στο κατω κατω λεει πως την ενοχλει ο τρόπος που το τρωκτικο εκανε δημοσιογραφια, ας μας πει η κυρια βαγιαννη. θεωρει οτι! εκανε δημοσιογραφια; πρωιναδικα εκανε και αυτη. κρατικοδιαιτη ηταν. εκανε καμια αποκαλυψη, που να ξεσκεπασε καποιον; εστω και εναν περιπτερα;; οπα, ναι εκανε. πως, πως, εκανε!! την ιδια αποκαλυψη που εκανε και η σαρον στοουν στο βασικο ενστικο. μπραβο. εγε ευγε!!. μαχιμη δημοσιιογραφια. γιαυτο λεω μην ασχολειστε αλλο μαζι της. χαλατε τζαμπα bytes"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook