Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Όλη η αλήθεια για την υπόθεση Γκατούζο


Στην Αθήνα βρέθηκε ο μάνατζερ του Τζενάρο Γκατούζο έτσι ώστε να συζητήσει τις λεπτομέρειες για την μετακίνηση του ποδοσφαιριστή από την Μίλαν στους "ερυθρόλευκους". Στην αρχή οι πληροφορίες ήθελαν τον μάνατζερ του 32χρονου Ιταλού να έρχεται στην Αθήνα το Σάββατο, ωστόσο η επαφή έγινε σήμερα...



Τετάρτη αφού οι συζητήσεις είχαν προχωρήσει ήδη πάρα πολύ.
Από την μεριά του, ο επίσημος Ολυμπιακός διαψεύδει ότι ενδιαφέρεται για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και κατ' επέκταση ότι υπήρξε οποιαδήποτε επαφή με τον μάνατζερ του 32χρονου Ιταλού αμυντικού μέσου. Μάλιστα, οι Πειραιώτες τονίζουν ότι στοχεύουν σε κάποιο ποδοσφαιριστή μεγαλύτερης αξίας από τον 32χρονο ποδοσφαιριστή της Μίλαν.


Ωστόσο, οι "κακές γλώσσες" αναφέρουν ότι ο πραγματικός λόγος που ο Ολυμπιακός τόνισε ότι δεν ασχολείται με την υπόθεση Γκατούζο δεν είναι ότι ψάχνει κάτι καλύτερο, αλλά στην πραγματικότητα το θέμα είναι καθαρά οικονομικό.

Λέγεται, πως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ρώτησαν τον μάνατζερ του Γκατούζο πόσο κοστίζει ο παίκτης και όταν άκουσαν το ποσό τελείωσαν αμέσως την κουβέντα εκεί. Επειδή λοιπόν οι "ερυθρόλευκοι" δεν μπορούν να δαπανήσουν τα χρήματα που απαιτούνται για τη μεταγραφή του Ιταλού, έβγαλαν προς τα έξω πως ψάχνουν κάτι καλύτερο.

Φυσικά, όλο αυτό έγινε για επικοινωνιακούς λόγους για να μην φανεί ότι ο Ολυμπιακός δεν πραγματοποιεί τη μεταγραφή επειδή είναι υψηλό το κόστος της. Αυτά όμως όπως είπαμε τα λένε οι "κακές γλώσσες". Το σίγουρο πάντως είναι ότι για τον ένα ή για τον άλλο λόγο ο Γκατούζο όπως φαίνεται δεν θα ντυθεί στα "ερυθρόλευκα"

http://www.balla.gr

Share on Facebook