Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

ΟΜΑΔΑ Ζ .....Από τις περιπολίες του "θανάτου" κατάντησαν σκοποί σε κτίρια


Ομάδα Ζ..
Στην προσπάθεια προβολής της ομάδας ΔΙΑΣ..έχουν αφήσει την Ζ στο περιθώριο.
Κατάντησαν να κάνουν σκοπιά και φύλαξη κτιρίων.
Κι όμως αυτοί παρότι έχουν μείνει 120 άτομα και μόλις οι 60 να κάνουν... περιπολίες,καταφέρνουν να κάνουν περισσότερες συλλήψεις από ότι η ΔΙΑΣ.
Κάποιους χάλασε φαίνεται ότι ήταν οι μόνοι που δεν φοβόντουσαν και έμπαιναν ακόμα και σε "μάχες" για να πιάσουν κακοποιούς και κλέφτες.
Ίσως οι μέθοδοι τους να ήταν λίγο πιο πολύ σκληροί κατά του εγκλήματος.Αλλά όμως είχαν αποτέλεσμα.
Τώρα ο υπουργός αντί να ενισχύσει την ομάδα, προτίμησε μια πιο soft αντιμετώπιση των κακοποιών (ανθρώπινα δικαιώματα) και έτσι δημιούργησαν την ΔΙΑΣ.
Τα αποτελέσματα μέχρι τώρα είναι 60 Ζητάδες που βγαίνουν περίπολο την ημέρα να κάνουν περίπου 500 συλλήψεις το μήνα....και τα 2000 άτομα της ΔΙΑΣ περίπου 420..είναι βλέπετε και τα "ανθρώπινα δικαιώματα" των κακοποιών στη μέση.
Μεγάλη επιτυχία έκαναν και πριν 2 μέρες,που ανακάλυψαν τα εκρηκτικά σε κτίριο που ανήκει στην Ιρακινή πρεσβεία.Από καταγγελία που τους έκανε εργάτης στο κτίριο για ύποπτη σακούλα,που τελικά ήταν άδεια,αυτοί επέμεναν λόγω ότι θεώρησαν ύποπτο τον χώρο,έσκαψαν μέσα στα χώματα και βρήκαν τα εκρηκτικά πριν έρθει η αντιτρομοκρατική.

ΠΑΡΑΠΟΝΟ
Υπάρχει όμως ένα κύμα προβολής της νέας ομάδας από τα ΜΜΕ που τα παιδιά της Ζ το έχουν παράπονο πως ακόμα και δικές τους συλλήψεις και επιτυχίες τις παρουσιάζουν ότι τις έχει κάνει η ΔΙΑΣ.
Όπως μας είπε μέλος της ομάδας ΖΗΤΑ..
"Καταντήσαμε να είμαστε ακίνητοι σκοποί σε κτίρια και πρεσβείες,ενώ εμείς έχουμε όρεξη για να προσφέρουμε.Μια από τις καλύτερες υπηρεσίες της αστυνομίας σβήνει."

Προτείνω στο κύριο Χρυσοχοϊδη να το ξανασκεφτεί.Αυτά τα παιδιά χρειάζονται για την ασφάλεια των πολιτών.Πρέπει να ξαναγυρίσουν στις περιπολίες αμέσως και όχι να είναι σκοποί.Για σκοπούς μπορεί να χρησιμοποιηθούν αστυνομικοί που δεν προσφέρουν ή δεν μπορούν να προσφέρουν τίποτα.
Οι Ζήτα έχουν να προσφέρουν πολλά ακόμα και είναι άδικο που τους συρρικνώνετε έτσι και με αυτό τον τρόπο,σαν να τους τιμωρεί η ηγεσία για κάτι..

ΠΗΓΗ: http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/07/blog-post_7125.html
-------------------------------------------------------------------------
"Πλακα μας κανουν οι "Ζηταδες" ετσι? Ποιες περιπολιες θανατου και κουραφεξαλα, το μονο που ξερουν να κανουν ειναι να την πεφτουν σε καθε λογης μηχανακι για να φερουν κλησεις και ευρω στα ταμεια του κωλοκρατους που ζουμε. Μονιμως στημενοι στο τελος της Βουλιαγμενης προς την παραλιακη και παει η κληση συνεφο. Ακομη και στην πολη μου (επαρχια) η μονη τους δουλεια ειναι να κοβουν κλησεις μετα απο εντολη του διοικητη τους για να γεμιζουν τα ταμεια. 2 στραβες εγιναν με ληστειες σε τραπεζες στον τοπο μου και εγιναν επιεικως ρεζιλι. Την χειροτερη φημη εχει η ομαδα Ζ και πραγματικα ΜΑΚΑΡΙ να καταληξουν ολοι σκοποι σε κτηρια οπως αναφερει ο κυριος. Δεν αξιζουν για τιποτα παραπανω και αυτο ειναι το κοινο αισθημα."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
--------------------------------------
απαντηση στο ΟΜΑΔΑ Ζ .....Από τις περιπολίες του "θανάτου" κατάντησαν σκοποί σε κτίρια.
βεβαίως κ πρέπει να ξαναγίνει η ομάδα Ζ όπως την ζήσαμε οι παλαιοτεροι κ να πάψει πια αυτή η κατρακύλα που ξεκινησε όταν για κάθε νέα ομάδα που χρειαζότανε δίκυκλο η πηγή ήταν τα Ζ. Βγήκαν οι ειδικοί φρουροί, που μόνο φρουροί, δεν είναι να αντικαταστήσουν τα Ζ, διότι τα Ζ εδώ κ χρόνια ασχολούνται με τα τροχονομικά και τα τροχαία ατυχήματα αφού οι δικυκλιστές της Τροχαίας είναι ελάχιστοι. Δώστε ξανά την αίγλη σε μια ομάδα που έχει αποδείξει την αξία της με θυσίες ανθρώπων.


Share on Facebook