Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

"Ξενοδοχείο "Παλιοκαλύβα" Ζάκυνθος - κοροϊδία"


"Λίγες μέρες προτού πάμε στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο και ενώ είχαμε κάνει κράτηση κι είχαμε στείλει προκαταβολή εδώ και 5 μήνες, η κυρία ξενοδόχος μας τηλεφώνησε... και μας ακύρωσε την κράτησή μας γιατί, όπως παραδέχτηκε η ίδια, έκανε καλύτερο deal με tour operator του εξωτερικού!!! Σε ανάλογη περίπτωση ο επιχειρηματίας εάν θέλει να λέγεται επαγγελματίας, αναλαμβάνει να σε μεταφέρει σε εφάμιλλο ή ανώτερο ξενοδοχείο που είναι της αρεσκείας σου, καλύπτοντας ο ίδιος την διαφορά. Αντ' αυτού, η κυρία ξενοδόχος μας πρότεινε κάποια καταλύμματα που ούτε το κατοικίδιο μου δεν θα καταδεχόμουν να στείλω, και όταν της είπαμε ότι δεν είναι της αρεσκείας μας και τις αντιπροτείναμε κάποιο, μας απάντησε "ή θα επιλέξετε τα ξενοδοχεία που σας δίνω συν 20€ (λες και είμαστε ζητιάνοι) ή αν δεν σας αρέσει πάρτε την προκαταβολή σας πίσω".
Οι διακοπές μας χάλασαν αφού δεν βρίσκουμε αξιοπρεπές ξενοδοχείο -Αύγουστο μήνα τα μόνα που έχουν ξεμείνει είναι είτε πανάκριβα είτε τα χάλια που δεν τα θέλει κανείς- και ούτε μπορούμε να κάνουμε αλλαγές σε ακτοπλοϊκά και άδεις από την εργασία μας.

Επιτέλους οι κύριοι που θέλουν να ονομάζονται ξενοδόχοι πρέπει να μάθουν από σεβασμό και επαγγελματισμό! Η ασυδοσία και η έλλειψη επαγγελματισμού στον Ελληνικό Τουρισμό πρέπει επιτέλους να σταματήσει!"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
-------------------------------------------------------------------------------
"Για τον κ. με την παλιοκαλύβα στη ζάκυνθο: ενημέρωσε την και κάνε τη δευτέρα το πρωι καταγγελία στον ΕΟΤ και τη γραμματεία καταναλωτή. Φαντάζομαι έχεις τα αποδεικτικά κατάθεσης...

ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ ΕΛΛΗΛΕΣ! Δεν της έδωσαν περισσότερα, ίσα ίσα τα μισα της έδωσαν αλλα της υποσχέθηκαν πληρότητα ως τον Οκτώβριο (τους έχω μάθει και πλέον κλέινω διακοπές στην Ελλάδα απο το εξωτερικό)."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook