Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Ρίχνει αυλαία στον τελικό ο Φαν Μπρόνκχορστ


«Αντίο» στην ενεργό δράση μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Γιοχάνεσμπουργκ, θα πει ο Τζιοβάνι Φαν Μπρόνκχορστ, που δεν έκρυψε την επιθυμία του «να είναι το πιο όμορφο ματς της ζωής μου».

Ο άνθρωπος που άνοιξε το σκορ με εντυπωσιακό ...
τρόπο στον ημιτελικό με την Ουρουγουάη, έχοντας φτάσει πλέον στα 35 του, πανηγύρισε έξαλλα μετά τον αγώνα και δεν έκρυψε την επιθυμία του ενόψει τελικού: «Εύχομαι να είναι το πιο όμορφο ματς της ζωής μου. Για όλους είναι σίγουρα το παιχνίδι της ζωής τους».

Ο αρχηγός των «οράνιε», εφόσον αγωνιστεί στον τελικό, θα φτάσει τις 121 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, ενώ έχει πίσω του και μια πλούσια καριέρα σε διασυλλογικό επίπεδο, έχοντας φορέσει φανέλες ομάδων όπως οι Ρέιντζερς, η Άρσεναλ, η Μπαρτσελόνα και φυσικά η Φέγενορντ, κερδίζοντας στην πορεία τρία πρωταθλήματα και το Champions League.

«Ήταν φανταστικό και σπουδαίο γι’ αυτόν» δήλωσε για τον συμπαίκτη του ο Άριεν Ρόμπεν, που κατέληξε: «Παίζει τα δύο τελευταία ματς της καριέρας του και το τελευταίο θα είναι ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Είναι φανταστικό».

http://www.theplayer.gr/


Share on Facebook