Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

Έβαλαν τον κόσμο να κάνει όπισθεν μέσα στην Εθνική οδό



ΤΡΑΓΙΚΟ

Υπάλληλος των διοδίων, μετά απο άρνηση του πρώτου οχήματος να πληρώσει το αντίτιμο, αναγκάζει τους υπόλοιπους οδηγούς σε οπισθοπορεία στην Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου...Τα σχόλια δικά σας...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ




Αναμφισβήτητα η πληρωμή ακριβών διοδίων χωρίς να υπάρχει αναταποδοτική υπηρεσία είναι απαράδεκτη.
Είναι όμως εξίσου απαράδεκτη η συμπεριφορά κάποιων έξυπνων ψευτόμαγκων που το παίζουν επαναστάτες μη πληρώνοντας τα διόδια ενώ οι υπόλοιποι τα πληρώνουν και καθυστερούν την κίνηση των οχημάτων επειδή η υπάλληλος ακολουθεί τις εντολές των εργοδοτών της.
Αποκορύφωμα η θρασύτητα της βιντεοσκόπησης και η προβολή της στο διαδίκτυο.
Έλεος πια!!
--------------
Αποκορύφωμα της θρασύτητας δεν είναι η βιντεοσκόπηση, θρασύτητα είναι να έχουν κάμερες σε κάθε λωρίδα διοδίων, η οποία βρίσκεται μπροστά και αριστερά και μάλιστα στο ύψος του προσώπου του οδηγού, χωρίς να υπάρχει η απαραίτητη προειδοποίηση. Αν αυτό δεν είναι παραβίαση προσωπικών δεδομένων, τότε τί είναι;

Ελπίζω τουλάχιστον αυτός που έκανε το πιο πάνω σχόλιο, όπως ανγνωρίζει την υποχρέωση κάποιων να πληρώνουν, να αναγνωρίζει και το δικαίωμα κάποιων να ΜΗΝ πληρώνουν. Ας ενημερωθούμε πρώτα πρίν σχολιάσουμε.

Άραγε γνωρίζει γιατί "θα πρέπει" να πληρώνει διόδια;
---------------------------------
Ο τίτλος θα ταίριαζε
καλύτερα ως "έβαλε (αυτός που τραβάει το βίντεο) τον κόσμο να κάνει όπισθεν..."
Αν δεν θέλεις να πληρώσεις είναι απλά τα πράγματα, πας απο την παλιά εθνική οδό!
Σου φταίει η υπάλληλος μετα...
Εσυ μάλλον στηρίχτηκες στο γεγονός ότι είχες κόσμο πισω σου που περίμενε να περάσει τα διόδια και ότι θα σε αφήναν έτσι για να μη δημιουργηθεί πρόβλημα.
Πως το λένε αυτό;;; Εκμετάλλευση; Κουτοπονηριά του Ελληνάρα;
Ας περάσεις εσύ ελεύθερα αλλα να βρει το μπελά της η υπάλληλος και να ταλαιπωρηθούν και ολοι οι άλλοι;
Ω ρε... κοιτάξτε τον έξυπνο!!!
----------------------------------
Γιατι να πληρωνω για να παω σπίτι μου και με ποιο δικαίωμα βαζουν καμερες και μου ζητουν τα στοιχεία μου. Μονο η ΕΛ.ΑΣ εχει το δικαίωμα να το κάνει αυτο.
(Και κατι αλλο... Καθε χρονο ταξιδευω μεσω Τουρκίας και περναω κυριολεκτικά ολη τη χώρα.. απο τους Κήπους μέχρι και Σαρπ.. απόσταση περίπου 1700χλμ, τα διοδια είναι 4 και πληρώνω σύνολο 10 λιρες (5ευρώ).. οι εθνική οδός ειναι Ευρωπαικών προδιαγραφών και πολυ ασφαλής.. αυτα κυριοι σε μια χώρα που δεν ανήκει στην Ε.Ε. Θεσσαλονίκη-Αθήνα 500χλμ 30ευρώ πληρώνεις για διοδια και δεν ξερεις αν θα φτάσεις ζωντανός!
-----------------------------------
Ο κύριος που κόπτεται για τα προσωπικά δεδομένα να του θυμίσω για τα δικαιώματα που λέει ότι όλοι έχουμε ίσα δικαι'ωματα...όχι άλλος έχει δικαίωμα να πληρώνει και άλλος να μην πληρώνει.

Όσο για τον πιτσιρικά τι να πω. Κλασσικός Ελληνάρας που ξεκινάει από το σπίτι του με όρεξη να κάνει νταηλίκια και τσαμπουκάδες. Ενώ κάποιοι δουλεύουν για να βγάλουν το ψωμί τους ο πιτσιρικάς πήρε τη γυναίκα , πάει για μπανάκι και τσαμπουκαλέυεται σε αυτούς που κάνουν απλά τη δουλειά τους! Και επίσης δεν κατάλαβα τι εννοούσε η κοπέλα λέγοντας στην υπάλληλο "Θα φας καλά"... Λίγος σεβασμός...τίποτα άλλο! Και η κο

--------------------------------------
Κουτοπονηριά είναι να υπερασπίζεσαι το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμά σου να κυκλοφορείς ελεύθερα μέσα στην ίδια σου τη χώρα?
Κουτοπονηριά είναι να αρνείσαι να πληρώνεις χρήματα σε μια ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ για δρόμους που τους έχουμε χιλιοπληρώσει και μάλιστα πρόσφατα? Το χαρτάκι που χρυσοπληρώσαμε με την ονομασία ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ τι ακριβώς πρεσβεύει?
Είναι κοντά η μέρα που θα φάμε άλλο ένα πρόστιμο από την Ευρωπαϊκή Ένωση για τα διόδια καθώς σε καμία ευρωπαϊκή χώρα δεν υπάρχουν ταυτόχρονα και διόδια και τέλη κυκλοφορίας. Στις ευρωπαϊκές χώρες που κατασκευάζονται δρόμοι τοποθετούνται διόδια με φωτεινό πίνακα όπου αναγράφεται το κόστος κατασκευής του δρόμου και με κάθε αντίτιμο διοδίου που πληρώνεται το ποσό μειώνεται ώστε όταν μηδενιστεί να αφαιρεθούν οι σταθμοί διοδίων και οι πολίτες να περνούν ελεύθερα.
Στην Ελλάδα δεκαετίες τώρα ποιους ακριβώς δρόμους πληρώνουμε? Αυτούς που έχουν ήδη φτιαχτεί ή αυτούς που ακόμα δεν έχουν καν χαραχτεί?

Έχει ψάξει κανείς απ όσους αντιδρούν στο video πόσα χρήματα εισπράττουν καθημερινά οι εταιρείες διοδίων και αν αυτές έχουν αντίκρυσμα?
Αναρωτήθηκε κανείς σας αν αυτό το χαρτάκι που παίρνετε περνάει στην εφορία?
Αν όχι γιατί?

Ενημερωθείτε πρώτα και ύστερα εξοργιστείτε....με αυτούς που πραγματικά σας κλέβουν....
Share on Facebook