Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

"Δεν είναι η δολοφονία ενός ανθρώπου, είναι η δολοφονία του ονείρου πολλών ανθρώπων"


"Είναι τόσο μεγαλη η θλίψη, η λύπη και η συμπόνοια... Ομως ακόμα μεγαλύτερα είναι η ΟΡΓΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΜΑΝΙΑ ΜΟΥ, ενάντια σε αυτο το βρώμικο καθεστημένο που δολοφόνησε με τόσο βάναυσο και μαφιόζικο έναν άνθρωπο με όνειρο... Ένα όνειρο που γινόταν καθημερινά πραγματικότητα απο τα 6 εκατομύρια επισκέψεις του τρωκτικού ημερησίως, την δύναμη και την απήχηση του ονείρου, από τις επίσημες απαντήσεις όλων των δήμων και καταστημάτων για τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο καθένας μας.
Το όνειρο αυτού του ανθρώπου έδωσε δύναμη στον καθημερινό άνθρωπο, ο οποίος θα αδικηθεί, θα ποδοπατηθεί, θα κακοποιηθεί (σωματικά ή ψυχικά), του έδωσε βήμα να μιλήσει. Αυτό που του αξίζει, Αυτό που θα έπρεπε να έχει.

Και πέραν του τρωκτικού η δουλεια και το ρεπορτάζ του σωκράτη γκιόλια δεν θα πρέπει να σταματήσει με τον ένα ή με τον άλλον τρόπο το έργο αυτού του ανθρώπου πρέπει να συνεχιστει! Μέσω του ραδιοφώνου των εφημερίδων του ιντερνετ δεν πρεπει να φοβηθεί κανείς.

Ο Σωκράτης Γκι'ολιας ενόχλησε που ξεσήκωνε έμμεσα τον κόσμο, και έπρεπε να ενοχλήθεί...μοιραια...!
Έτσι εκριναν... αυτό θεωρήθηκε σωστό...

το πλήγμα που μου έχει καταφέρει απο το πρωι αυτή η είδηση με έχει κάνει να δακρυσω γνωρίζοντας μονο επιφανειακά την δράση του και την εικόνα του. Εχω σοκαριστεί απο τον αντίκτυπο τον οποίο θέλουν να έχει αυτη η κτηνώδης δολοφονία, αλλα δεν θα τους περάσει..! Νιώθω τόσο πνιγμένος, μέσα στην χώρα που ζω να συμβαινουν τοσο ακραια και πρωτογνωρα πραγματα...
ασυντακτος λόγος,
πολλές, αποπνικτικές και εξοργιστικές οι σκέψεις
δυσκόλη η ωρα...

troktiko μην σταματησεις ποτε!
Προσπαθησε να μην σταματησεις ποτε! όσο σκληρα και να σε χτυπούν ζήσε για να μην σβήσει η φλόγα
που κρατας καθημερινα και δυσκολα αναμμένη!"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Share on Facebook