Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Μ.Κυριακίδης: "Ο Κόκκαλης έδωσε την ψυχή του στον Ολυμπιακό όπως θα κάνει τώρα και ο Μαρινάκης"


Με δήλωση που έκανε ο Μιχάλης Κυριακίδης ουσιαστικά απάντησε στον Σωκράτη Κόκκαλη τιμώντας όμως την προσφορά του στον σύλλογο του Ολυμπιακού και λέγοντας: "Ο λαός του ολυμπιακού θα πρέπει να είναι ευγνώμων στον Κόκκαλη γιατί όλα αυτά τα χρόνια έδωσε και την ψυχή του για να καταστήσει τον ολυμπιακό παντοδύναμο. Το ίδιο είμαι σίγουρος ότι θα κάνει και ο Β.Μαρινάκης ο οποίος ήδη έδειξε την αγάπη του αναλαμβάνοντας το τιμόνι του συλλόγου. Ο κ.Λαυρεντιάδης βρέθηκε δίπλα στον Κόκκαλη σε πολύ δύσκολες και μοναχικές στιγμές όταν...


κανείς άλλος δεν έκανε το ίδιο. Όχι μόνο βοήθησε οικονομικά αλλά βοήθησε και σε προβλήματα υγείας και ψυχολογικής τόνωσης τους παίχτες με τους συνεργάτες του".
Ουσιαστικά η δήλωση αυτή του Κυριακίδη είναι μια απάντηση στον Κόκκαλη για τις σπόντες που έριξε λέγοντας ότι κανένας δεν ενδιαφέρθηκε για τον Ολυμπιακό και ξεχνώντας ότι ο επιχειρηματίας πήρε το 50% του ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ όταν κανένας δεν έμπαινε και προσφέρθηκε να βοηθήσει τον Ολυμπιακό σε δύσκολους καιρούς. Μάλλον κάτι άλλο ήθελε να πει ο Κόκκαλης και δεν του βγήκε. Δεν μπορεί να έχει την μνήμη...ψαριού.
Share on Facebook