Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

"Δεν εφαρμόζεται σωστά το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού"


"Επισκέφθηκα το ξενοδοχείο “MYTILANA VILLAGE” στην Μυτιλήνη, από 23/6 έως 30/6/2010 με το πρόγραμμα του Κοινωνικού Τουρισμού και έχω να σας καταγγείλω να εξής:

1. μετά από τηλεφωνική επικοινωνία ενημερώθηκα τηλεφωνικά και με διαβεβαίωσε η Διεύθυνση του ξενοδοχείου ότι υπήρχε κάθε μισή ώρα συγκοινωνία προς και από...
την πόλη της Μυτιλήνης, γεγονός που όπως διαπίστωσα όταν πήγα δεν ίσχυε με αποτέλεσμα να αναγκάζομαι να παίρνω ΤΑΞΙ και τελικά να νοικιάσω αυτοκίνητο.
2. Κατά τη διαμονή μου στο ξενοδοχείο διαπίστωσα ότι δεν εφαρμοζόταν το βραδινό γεύμα σύμφωνα με τους κανονισμούς του Κοινωνικού Τουρισμού.
3. Στο δωμάτιο (210) όπου διέμενα με το γιο μου, ο νιπτήρας ήταν ραγισμένος, η μία ηλεκτρική πρίζα είχε φύγει από τη θέση της και φαινόταν τα καλώδια.
4. Ενώ με είχαν διαβεβαιώσει ότι η παραλία ήταν κατάλληλη για μπάνιο, δεν μπορούσε κανένας να κάνει μπάνιο, διότι ήταν ακατάλληλη.
5. Επίσης, υπήρχε γενικότερο πρόβλημα στο σέρβις και στην εξυπηρέτηση, λόγω έλλειψης προσωπικού.
6. Τέλος, στις 28/6/2010, πήγαμε στο εστιατόριο να σερβιριστούμε το δείπνο, όπως κάθε βράδυ. Ένας πελάτης του ξενοδοχείου, χωρίς λόγο, δημιούργησε επεισόδιο εις βάρος μας, λέγοντάς μας ότι το συγκεκριμένο γεύμα ήταν πληρωμένο από το γκρουπ στο οποίο ήταν αρχηγός και δεν μπορούσαμε να συμμετέχουμε. Παρόλο που το προσωπικό του ξενοδοχείου μας κατηύθυνε να σερβιριστούμε το άτομο αυτό αντέδρασε βίαια και το αποτέλεσμα ήταν να επιτεθεί φραστικά στο γιο μου και να προσπαθήσει να του πετάξει ένα πιάτο στο κεφάλι.
Παρόλο που ο μάγειρας και ο σερβιτόρος ήταν παρόντες στο επεισόδιο δεν παρενέβησαν για την αποτροπή του συμβάντος.
Εμείς, όπως ήταν φυσικό, μετά το επεισόδιο αναγκαστήκαμε να κατέβουμε στην πόλη της Μυτιλήνης και να δειπνήσουμε με δικά μας έξοδα. Κανένας από το ξενοδοχείο δεν ενδιαφέρθηκε και μέχρι την αποχώρηση μας (30-6-10) δεν ειπώθηκε ούτε ένα συγγνώμη.

Για την χείριστη συμπεριφορά αλλά και το service του εν λόγω ξενοδοχείου παίρνω το θάρρος να σου γράψω και να το καταγγείλω. Είμαι σίγουρη ότι δεν θα είμαι η μοναδική που διαμαρτύρεται. Δυστυχώς η αρπαχτή στον τομέα του τουρισμού συνεχίζεται."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ






Share on Facebook