Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Θείος κατά...Πατέρα: Η νέα "πράσινη" κόντρα


Άστραψε και βρόντηξε, υπέρ του Τζίγγερ και κατά του Πατέρα, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης μετά τη συνάντηση που είχε με τον Νίκο Κωνσταντόπουλο το απόγευμα της Τετάρτης. Ο επί σειρά ετών, πρώην...



πρόεδρος του Παναθηναϊκού συζήτησε με τον νυν κάτοχο της θέσης στο "τριφύλλι" και τόνισε πως θα είναι ανά πάσα στιγμή δίπλα του. Ο "καπετάνιος" προανήγγειλε πως τη φετινή σεζόν θα έχει περισσότερο ενεργό ρόλο από την περασμένη, αφού όπως ξεκαθάρισε δεν έμεινε ικανοποιημένος από τους χειρισμούς της προηγούμενης διοίκησης του συλλόγου.

"Πριν από 1,5 χρόνο είχαμε πει πως έχουμε το καλύτερο υλικό, αλλά χρειαζόμαστε κι έναν καλό μηχανικό. Στην αρχή δεν εισακούστηκα και χρειάστηκε να παρέμβω εκ νέου λέγοντας στον κ. μηχανικό που είχαμε ως εδώ και μη παρέκει. Είπα παραπάνω, αλλά παρασύρομαι. Εγώ τουλάχιστον δεν κατηγορήθηκα ότι έκλεψα κάποιο πρωτάθλημα. Ούτε διαφήμισα τις μεταγραφές που έκανα με ποσά.

Αυτή η κριτική που έχει υποστεί ο Γιάννης είναι άδικη. Έδωσε ό,τι μπορούσε και δεν δέχθηκε συμβιβασμούς ηθικών αξιών. Εγώ έλεγα πριν από 20 χρόνια ότι οι ομάδες δεν αγοράζονται αλλά χτίζονται. Δυστυχώς ο Γιάννης έχει πολλές φορές αντιμετωπιστεί άδικα τόσο από εσάς όσο και από τον κόσμο. Στην αρχή νόμιζα ότι οι υπόλοιποι μέτοχοι ήταν ειλικρινείς, αλλά δεν ήταν. Δεν θα αφήσουμε τον Παναθηναϊκό να χρησιμοποιηθεί για άλλους σκοπούς" είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Βαρδινογιάννης.

http://www.balla.gr/index.php?v=2&dbt=1&aid=10452

Share on Facebook