Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Ξηλώνουν το «μεσημεριανό» από το Κους Κους!!



Σύμφωνα με εσωτερικές πληροφορίες το «Κους Κους» θα είναι μία από τις εκπομπές που θα λάβει ριζικό lifting από τον Σεπτέμβρη. Όπως θέλει το σχεδιάγραμμα που εξετάζει η διεύθυνση προγράμματος, η...



εκπομπή θα σπάσει στα δύο. Στόχος είναι, θέματα επικαιρότητας του δελτίου να μπορούν να συζητιόνται και στο «Κους Κους».


Με νεανικά ρεπορτάζ που θα θυμίζουν «Πάνω στην Ώρα», επικαιρότητα και συνεντεύξεις στο πλατό, η εκπομπή θα προσπαθήσει να αποποιηθεί του «τυπικού μεσημεριανού» και θα επικεντρωθεί σε θεματολογία περισσότερο αποκαλυπτική, δημιουργώντας ένα γεφύρωμα με το πρωινό δίδυμο Λάμπρου-Παπαβασιλείου.


Στα σχέδια είναι η επιστροφή ενότητας «επικοινωνίας με τον κόσμο», μέσα από ιστοσελίδα, mails και τηλεφωνική γραμμή. Έντονες είναι οι φήμες που θέλουν την αρχισυντάκτρια Μαίρη Παλιαλέξη να μετακινείται στο καθημερινό «Exclusive» που βρίσκεται προ των πυλών και τον Νάσο Γουμενίδη να λαμβάνει το κοντρόλ του μία με τρεις. Η μετακίνηση ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί από τον σταθμό, ενώ τελικές αποφάσεις αναμένεται στα μέσα του Αυγούστου.

Η ανανεωμένη έκδοση του Κους Κους με αρκετές δόσεις επικαιρότητας και «νεανικών» ρεπορτάζ, στοχεύει στην προώθηση του πρωινού διδύμου (εδραίωση μίας πιο ψυχαγωγικής δημοσιογραφίας) αλλά και την παρουσίαση μίας πιο εναλλακτικής μεσημεριανής εκπομπής.


Σύμφωνα με εσωτερικές πηγές του σταθμού, η διεύθυνση προγράμματος αναμένεται να αλλάξει και την χρήση του πάνελ/συμπαρουσιαστών, ενώ πληροφορίες που θέλουν ακόμη και την αλλαγή ονόματος, κρίνονται -από καλά γνωρίζοντες- ως «αστείες».


Όσο για τα νέα μέλη της ομάδας, μέλος της δημοσιογραφικής ομάδας δηλώνει: «Έχουν γίνει επαφές, αλλά οι τελικές αποφάσεις δεν αναμένονται πριν τον Δεκαπενταύγουστο».

http://tvnea.blogspot.com/

Share on Facebook