Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

Ανοιχτή γραμμή με Ριέρα


Ο Ολυμπιακός έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές με την πλευρά του Άλμπερτ Ριέρα αλλά και τον ίδιο τον παίκτη έτσι ώστε να... τελειώσει την μεταπήδησή του στο λιμάνι.

Όπως έχει ήδη ανακύψει ο Ολυμπιακός...



...τα έχει βρει με την Λίβερπουλ για τον Ισπανό χαφ, Άλμπερτ Ριέρα στα 4.7 εκατ. ευρώ. Το ζητούμενο αυτήν την στιγμή είναι το να πειστεί ο Ριέρα στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, όπου σημειώνεται πως ήδη παίζει ο αδερφός του, Σίτο (στον Πανιώνιο).

Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι πλέον σε ανοιχτή γραμμή με την πλευρά του Ριέρα καθώς και τον ίδιο τον παίκτη. Σκοπός τους είναι να επέλθει συμφωνία και με τον ίδιο, προκειμένου να κλείσει οριστικά η μεταγραφή.

Ο ίδιος ο Ριέρα δεν φαίνεται να έχει σοβαρές ενστάσεις για να συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά. Πλην όμως επειδή το να φύγει από την Λίβερπουλ για να πάει στον Ολυμπιακό δεν είναι κάτι το απλό και το εύκολο για τον ίδιο και έτσι ζητά ορισμένες εγγυήσεις.

Από τον Ολυμπιακό πάντως αισιοδοξούν πως όλα θα έχουν τελειώσει θετικά μέχρι την Τρίτη. Στην παρούσα φάση πάντως θεωρείται δύσκολο να υπάρξουν ουσιαστικότερες εξελίξεις εντός της σημερινής ημέρας.

http://www.gazzetta.gr


Share on Facebook