Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Υπογράφει ο Δέλλας


Η τελευταία πράξη του χρονικού μιας προαναγγελθείσας επιστροφής, αναμένεται να παιχθεί ακόμα και μέσα στις επόμενες ώρες. Η συμφωνία που εδώ και καιρό έχει κάνει η ΑΕΚ με τον Τραιανό Δέλλα, αναμένεται να ενεργοποιηθεί από στιγμή σε στιγμή, καθώς ο «Κολοσσός» βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ ...
ΑΕΚ και μιλάει με τον Σταύρο Αδαμίδη.


Ο Δέλλας ακολουθεί τα βήματα του Νίκου Λυμπερόπουλου και επιστρέφει στην Ένωση ακριβώς δυο χρόνια μετά το… διαζύγιο. Το συμβόλαιο το οποίο θα υπογράψει θα είναι διάρκειας ενός χρόνου. Αλλά όπως και στην περίπτωση του Λύμπε, θα υπάρχει ανοικτή οψιόν για συνέχιση της συνεργασίας και μετά τον έναν χρόνο. Άλλωστε είναι ξεκάθαρο πως μετά τον Λυμπερόπουλο και ο Δέλλας αναμένεται να κλείσει την καριέρα του στην ΑΕΚ.

Πάντως η επιστροφή του Δέλλα, η οποία είχε δρομολογηθεί εδώ και αρκετό καιρό, δεν βρίσκεται σε συνάρτηση με την υπόθεση Μαιστόροβιτς. Όπως είχε γράψει από χθες το «Theplayer» σε περίπτωση που βρεθεί τρόπος να φύγει ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός, ο Μπάγεβιτς έχει ζητήσει την απόκτηση ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού. Με τον Μόρα να αποτελεί τον εκλεκτό του τεχνικού της ΑΕΚ, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν για την συγκεκριμένη περίπτωση.

http://www.theplayer.gr




Share on Facebook