Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Λίνεν: «Φρικτό πρώτο ημίχρονο»


Για δύο πρόσωπα του Ολυμπιακού στον αγώνα με την Μπέσα μίλησε ο Εβαλντ Λίνεν λίγα λεπτά μετά το τέλος του 6-1 επί της αλβανικής ομάδας στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ένα πολύ κακό στο πρώτο ημίχρονο και...



... ένα βελτιωμένο στη συνέχεια. Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

«Το πρώτο ημίχρονο ήταν φρικτό. Κάναμε πολύ κακό παιχνίδι, είχαμε πολλά προβλήματα να βγούμε στην επίθεση. Ο αντίπαλος έπαιξε μόνο για να μη δεχθεί γκολ, ήταν επιθετικός στα μαρκαρίσματα και πήρε κίτρινες κάρτες. Τους κάναμε τη χάρη να μην παίξουμε από τα άκρα αλλά μόνο από τον κεντρικό άξονα και ήταν εύκολο γι’ αυτούς να μας αντιμετωπίσουν», τόνισε αρχικά ο Γερμανός τεχνικός.

Και συνέχισε: «Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε αλλαγές, ζητήσαμε από τους παίκτες να παίξουν πιο πολύ από τα άκρα, δεξιά και αριστερά και βρήκαμε χώρο. Πετύχαμε νωρίς γκολ και το ματς πήρε ρυθμό και ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα».

Για τη θέση που μπορεί να παίξει ο Μιραλάς, σχολίασε: «Μπορεί και δεξιά και αριστερά, είχε 2-3 πολύ καλές ευκαιρίες. Μπορεί να μπει και προς τα μέσα, είναι γρήγορος, μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις, δεξιά, αριστερά και στο κέντρο. Είναι καλός επιθετικός».

Για τους αγώνες με την Μακάμπι Τελ Αβίβ επεσήμανε: «Ξέρουμε ότι ήταν 3οι πέρυσι στο πρωτάθλημα με μεγάλη διαφορά από τους δύο πρώτοις, 15 βαθμούς. Ωστόσο έχουν νέους παίκτες, δύο διεθνείς στην Εθνική Ισραήλ και είμαι σίγουρος ότι θα έχει ενισχυθεί. Θα είναι διαφορετική από πέρυσι, μια επικίνδυνη ομάδα και σαφώς πιο δύσκολη από την Μπέσα».

Για το τι περιμένει στα παιχνίδια με τους Ισραηλινούς: «Θα είναι διαφορετικό παιχνίδι από το σημερινό, όπου στο τέλος ο αντίπαλος τα παράτησε. Ο Μήτρογλου έχασε δύο εξαιρετικές ευκαιρίες, στο τέλος μπορούσαμε να σκοράρουμε κάθε λεπτό».

Τέλος, για τους παίκτες που θα έχει ως προσθήκες (σ.σ. διεθνείς, νεοαποκτηθέντες) σχολίασε: «Θα δούμε, είναι ο Τοροσίδης, ο Αβραάμ, ο Ρόμενταλ, ο Ιμπαγάσα. Θα δούμε πώς θα είναι, όπως θα δούμε σε τι κατάσταση είναι ο Ριέρα. Προπονούνταν με τη Λίβερπουλ για δύο εβδομάδες, θα δούμε. Εχει μια βδομάδα να μάθει τους συμπαίκτες του».

http://www.sentragoal.gr/


Share on Facebook