Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Περισσότερα δικά σας μηνύματα


Μηπως βολευει πολλους εμπλεκομενους η προφαση της τρομοκρατιας? Και ποιος λεει οτι αυτοι οι, υποκινουμενοι διχως ιδεολογια, τρομοκρατες δεν μπορουσαν να εκτελεσουν κατοπιν εντολης?

Ρητορικα ερωτηματα που μαλλον δυσκολα θα βρουν απαντηση.

Καλο ταξιδι...
----------------

Ειλικρινα σκεφτομαι την δολοφονια του Παναγουλη κ του Λαμπρακη... Κατι τετοιο προβοκατορικο μυριζει η υποθεση....
-----------------

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ?ΣΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΑΣ,ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ!Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 8Α ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΗΡΩΑΣ ΑΛΛΑ Ο ΗΡΩΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟ 2% ΠΑΜΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ 90% ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ!Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΕΦΕΥΓΕ ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ! ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΔΩΣΟΛΗΨΙΕΣ.ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ!ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΙΕΡΗ ΥΠΟΨΡΕΩΣΗ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΔΕΛΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΑΜΕΣΑ!ΣΩΚΡΑΤΗ ΕΔΕΙΞΕΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΑΝΙΚΩΝ!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΘΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΩΚΡΑΤΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΟΝΕΙΡΚΟΣ ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ!ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΩΚΡΑΤΗ!
--------------------------------------------------------------------------

Λένε οτι θα βρεθούν οι αυτουργοί, οι δολοφόνοι του Σωκράτη..
'Οπως βρέθηκαν και του αστυνομικού του Χρυσοχοϊδη, όπως βρέθηκαν και οι δολοφόνοι των 4 ανθρώπων της MARFIN..
Μήν κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλό μας..Δεν θα τους βρούνε , θα τα ρίξουνε σε καμιά τρομοκρατική οργάνωαση και τέλος..
Και να τους βρουν θα το κουκουλώσουν ..
Απλά troktiko στην μνήμη του Σωκράτη προσπάθησε να βρεις τους δολοφόνους που στέρησαν απο το παιδί του τον πατέρα,απο τον ίδιο τη ζωή ,στην μνήμη του προσπάθησε να βρεις τους στυγνούς δολοφόνους των ανθρώπων της MARFIN ,τους δολοφόνους του αστυνομικού..

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΩΚΡΑΤΗ
Απο το blog και την ιδέα σου εγω ενημερώνομαι καθημερινώς και πολλές φορές λέω: Μάνα σήμερα δημοσιεύσανε αυτό στο troktiko.. εσυ μάνα απλά θα το μάθεις μετά απο κάποιες ώρες, για να μην πω μέρες αφού βλέπεις μόνο ειδήσεις..
-------------------------------------------------------------------------

Κάθε βράδυ κοιμάμαι παρέα με το ραδιόφωνο, έτσι και το χθεσινό. Το πρωί κατά τις 7 κάτι άκουσα και ξύπνησα. Κάποιοι δημοσιογράφοι που έκαναν εκείνη την ώρα εκπομπή ανέφεραν για ένα έγκλημα με θύμα δημοσιογράφο. Ευθύς άνοιξα τη φωνή και δυστυχώς δεν πίστευα στα αυτιά μου αυτό που άκουγα. Άνοιξα γρήγορα το blog και επαληθεύτηκε η είδηση. Το μόνο αίσθημα που μου προκάλεσε η είδηση αυτή ήτανε θλίψη. Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του! . Καλό ταξίδι Σωκράτη.
------------------------------------------------------------------------

Share on Facebook