Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Κι άλλα μηνύματα αναγνωστών



Σε λίγο θα μας πούνε ότι το κάνε και η 17Ν. Έλεος Θεέ μου! Τι άλλη μαλακία θα ακούσουμε σήμερα. Μα καλά τόσο πολύ υποτιμάνε τη νοημοσύνη μας; Αίσχος!
--------------------

ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΔΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΕΝΕΡΓΟΥ-ΜΑΧΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΟΡΦΑΝΗ.ΜΙΑ ΟΡΦΑΝΙΑ ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΗ.ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΚΤΙΚΟYS ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΞΕΤΥΛΙΓΕ ΚΟΥΒΑΡΙΑ.ΚΑΙ ΝΑΣΟΥ ΤΩΡΑ Η ΣΕΧΤΑ.ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΝ ΖΩΗ ΟΜΑΔΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΗΣ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ.Θ! Α ΒΓΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΜΕΓΑΣ ΔΙΩΚΤΗΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ Ο
ΚΑΙΣΑΡΑΣ-ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΚΟΙΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ.....ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ.ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΥΠΝΙΣΕ.ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ
ΜΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ.
ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΚΑΙ ΛΥΠΗ.
ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙΤΕ.ΕΣΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΠΙΠΛΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ.ΟΙ ΦΕΛΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑ.......ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕ.
ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΕΥΡΥΝΟΥΜΕ.
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΕ ΣΩΚΡΑΤΗ.
---------------------------------------------------------------------------

Το πρωί ενημερώθηκα για τον θάνατο του κ. Γκιόλια και πραγματικά μου έκανε εντύπωση το μένος που είχαν οι δολοφόνοι , δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πια ήταν τόσο σημαντικός γι'αυτούς ο θάνατός του , πραγματικά προβληματίζομαι, εδώ δημοσιογράφοι που είχαν στα χέρια τους τα τέρατα και δεν τους ενόχλησε κανένας γιατί άραγε αυτή η επίθεση ??
Στην αρχή μου πέρασε απ'το μυαλό κάποιος δημοσιογράφος που δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις μαζί του, αλλά δεν μπορεί να έφτανε τόσο μακριά. Μετά είπαν για τρομοκρατικές οργανώσεις , και πάλι δεν μου κολλάει, εκτός και μιλάμε για τίποτε ακροδεξιές οργανώσεις??
Σικάγο έχει καταντήσει η Ελλάδα .

Συλλυπητήρια στους δικούς του μπορώ να πω εγώ μόνο γιατί οι εκφράσεις καλό ταξίδι κλπ δεν μου αρέσουν άσε που αυτά δεν τα πιστεύω κιόλας, αν πέθαινε κάποιος ηλικιωμένος ή από φυσικά αίτια θα μπορούσαμε να λέμε τέτοια και να τελειώσει η ιστορία εκεί αλλά τώρα το θέμα ειναι να βρεθεί ο ένοχος , και ελπίζω γρήγορα !
------------------------------------------------------------------------

Καλό ταξίδι φίλε

Φίλε Σωκ όπως συνήθιζα να σε αποκαλώ δεν θα πεθαίνεις ποτέ στις καρδιές μας ,σε ευχαριστώ για αυτά που έκανες για όλους εμάς τους ανθρώπους του ΣΤΙΒΟΥ του στίβου που τόσο αγάπησες .
Καλό ταξίδι και καλή αντάμωση φίλε
-------------------------------------------------------------------------

Οταν καταλάβουμε οτι πεθαίνει κόσμος απο την αδιαφορία μας, το βόλεμά μας και τον ωχαδερφισμό μας, κάτι θα αλλάξει σε αυτόν τον τόπο.

Ετσι και με τον Σωκράτη. Ολοι οι βολεμένοι δημοσιογραφέοι, οι εντολολήπτες, οι βολεμένοι ωχαδερφιστές, φταίνε.

Δεν γίνεται να κινδυνευουν οι ελευθεροι και αδεσμευτοι δημοσιογράφοι επειδή οι υπόλοιποι κάνουν την πάπια μην τυχόν και χάσουν την μάσα...
--------------------------------------------------------------------------

Τα θερμά μου συλληπητήρια στην οικογένεια του Σωκράτη. Ξέρω ακούγεται πολύ συνηθισμένο αλλά δεν ξέρω τι να πω. Νοιώθω παράξενα συναισθήματα.Οργής,πόνου,λύπης.Είμαι 19 χρονών.Δεν μπορώ να βλέπω αυτή την εικόνα. όσοι αγαπούν πραγματικά το Σωκράτη ας ενωθούν ενάντια σε αυτούς τους τύπους που έκαναν κάτι τέτοιο.Ούτε ανθρωποι δεν αξίζουν να λέγονται. Ας θυμηθούμε τους στίχους που τραγούδησε ο Ξυλούρης πιο κοντά πιο κοντά μουσκεμένα χιλιομετρα μαζεύονÏ! �αι γύρω τους.
--------------------------------------------------------------------------

Share on Facebook