Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Κινηματογραφική καταδίωξη με κλεμμένο αυτοκίνητο στην εθνική οδό


Εικόνες από κινηματογραφική ταινία εξελίχθηκαν νωρίτερα στη εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας όπου 4 οχήματα της Ελληνικής Αστυνομίας καταδίωξαν αυτοκίνητο που αγνόησε σήμα της τροχαίας για έλεγχο.Το κλεμμένο αυτοκίνητο....

μάρκας Audi κατευθυνόταν προς Αθήνα όταν άνδρες της τροχαίας που διενεργούσαν έλεγχο σε περαστικά αυτοκίνητα, έκαναν νόημα στον οδηγό να σταματήσει.


Ο οδηγός του Audi όχι μόνο δε σταμάτησε αλλά ανέπτυξε επιπλέον ταχύτητα για να απομακρυνθεί από το σημείο. Αμέσως οι άνδρες της τροχαίας ξεκίνησαν καταδίωξη του οχήματος με 2 περιπολικά ενώ, καθώς φάνηκε ότι ο οδηγός του οχήματος δεν είχε διάθεση αν σταματήσει, στη συνέχεια προστέθηκαν άλλα δύο περιπολικά τα οποία έστησαν μπλόκο στα διόδια της Τραγάνας.


Σε επικοινωνία του star.grμε την Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας, το Υπαπσπιστήριο επιβεβαίωσε την είδηση ενημερώνοντας ότι τελικά το μάρκας Audiόχημα ακινητοποιήθηκε λίγο πριν τα διόδια όπου και διαπιστώθηκε ότι ήταν κλεμμένο. Οι άνδρες της τροχαίας συνέλαβαν επί τόπου τον οδηγό του οχήματος, ο οποίος είναι Έλληνας, και τους επιβαίνοντες.


Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα κατά την αυτόφωρη διαδικασία.
star.gr

Share on Facebook