"θα ήθελα να ρωτήσω ποιος δίνει το δικαίωμα σε ορισμένους να θεωρούν ότι κάνουν λειτούργημα όταν όλοι ζούμε σε μια κοινωνία που εξαρτάται ο ένας από την εργασία του άλλου και αν ένας κρίκος σπάσει (από τον οδοκαθαριστή ως τον Πρόεδρο της δημαοκρατίας) θα δημιουργηθούν μεγάλα προβλήματα και δυασκολίες στην κοινωνία...
Εγώ ξέρω ότι λειτούργημα κάνει όποιος εργάζεται αμισθί ή έστω αφιλοκερδώς ΠΡΩΤΑ για τον συνάνθρωπό του και δευτερευόντως για τον ίδιο και αυτό ισχύει ανεξαρτήτως επαγγέλματος.
Όλοι αυτοί (δικαστικοί, καθηγητές πανεπιστημίου, γιατροί) θα πρέπει να επιζητούν την ενότητα της κοινωνίας και να εργάζονται γι 'αυτήν και όχι να θεωρούν εαυτούς ανωτέρους των υπολοίπων.
Δηλαδή, οι υπόλοιποι με των οποίων τα λεφτά σπούδασαν σε ένα δημόσιο πανεπιστήμιο, και με τις υπηρεσίες των οποίων έβρισκαν ένα πιάτο φαϊ να φάνε είναι υπάνθρωποι;
Όλοι αυτοί που τους πληρώνουν (και αδρά) μέσω του δημοσίου για να παίρνουν μισθούς και συντάξεις (οι δικαστικοί 3000 ευρώ με λίγα χρόνια ασφάλισης, πανεπιστημιακοί κλπ. "λειτουργοί") είναι υπάνθρωποι;
Ακούω από τους δικαστικούς επιχειρήματα του τύπου ότι "εργαζόμαστε στο σπίτι", για να δικαιολογήσουν τον τίτλο "λειτουργοί" που έχουν αποδώσει στον εαυτό τους.
Εγώ προσωπικά διατηρώ επιφυλάξεις ως προς αυτό όταν βλέπω ότι οι δίκες χρειάζονται 2 και 3 χρόνια για να τελεσιδικήσουν, φανταστείτε να μην εργάζονταν και στο σπίτι οι "λειτουργοί" πόσο θα ήθελαν.
Τέλος, έχω να απευθύνω στους δικαστικούς την μομφή ότι δεν έχουν τιμωρήσει ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ απατεώνα που μας έφαγε τα λεφτά (πολιτικούς,γεν. γραμματείς,μέλη ΔΣ ΔΕΚΟ, ταμίες κομμάτων, κομπιναδόρους επιχειρηματίες κλπ μπουμπούκια), και αντί να αντιδράσουν και να κάνουν στάση εργασίας όταν ψηφίζονται νόμοι ευθύνης υπουργών για προσθήκη στο Σύνταγμα της χώρας, αυξάνουν τους μισθούς και τις συντάξεις τους ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ φορτώνοντας επιπλέον βάρη στις παραγωγικές δυνάμεις της χώρας που προφανώς δεν έχουν την ίδια δυνατότητα να αποφασίζουν οι ίδιοι πόσο θα πληρώνονται."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Share on Facebook