Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Πολύ κοντά σε Ούγκο Βιάνα ο Παναθηναϊκός


Στο στόχαστρο του "τριφυλλιού" φαίνεται να βρίσκεται ο Ούγκο Βιάνα. Η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού αποτελεί προτεραιότητα στο στρατόπεδο των "πρασίνων", ωστόσο ο Νίκος Νιόπλιας...



θέλει να ενισχύσει και το χώρο του κέντρου, με έναν δημιουργικό μέσο.

Οι διαπραγματεύσεις με τον 27χρονο άσσο είναι σε προχωρημένο στάδιο. Ο Βιάνα συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά του μέσου που ψάχνουν οι "πράσινοι", αφού διαθέτει καλή πάσα και χτύπημα φάουλ, ενώ μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως κεντρικός μέσος, όσο και στην αριστερή πλευρά του άξονα.Μπορεί να δώσει παραπάνω αίγλη στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και να παρέχει ανάσες στους Καραγκούνη και Κατσουράνη.


Ο αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής που ανήκει στη Βαλένθια, πέρσι αγωνίστηκε ως δανεικός στη Μπράγκα από τις "νυχτερίδες". Πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις, πετυχαίνοντας 4 γκολ σε 28 συμμετοχές, και οδήγησε τον πορτογαλικό σύλλογο στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τις Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, Βαλένθια, Νιούκαστλ και Οσασούνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως χρωστάει πολλά στον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Κάρλος Φρέιτας, ο οποίος πίστεψε στις ικανότητες του χαρισματικού μέσου και τον πήρε μαζί του στους "Arsenalists". Επομένως, οι καλές σχέσεις των δυο αντρών αναμένεται να παίξουν σημαντικό ρόλο στη μεταγραφή του παίκτη. Για τον 26 φορές διεθνή Πορτογάλο ενδιαφέρονται επίσης η Μπενφίκα και η Εσπανιόλ, όμως οι πράσινοι δείχνουν να είναι πιο κοντά στο να πάρουν την υπογραφή του Βιάνα, πραγματοποιώντας ακόμη μια σπουδαία κίνηση.

balla.gr


Share on Facebook