Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Κι ο εμφύλιος συνεχίζεται


Είναι ξεκάθαρο πλέον, ότι οι… αντιμαχόμενες πλευρές του Παναθηναϊκού, ψάχνουν ευκαιρία για να πολεμήσουν. Και αυτή η εβδομάδα ξεκίνησε ακριβώς έτσι. Αφορμή η εκλογή προέδρου στην διοργανώτρια (που τελικά δεν έγινε) για να ξεσπάσει νέο κύμα
αντιπαραθέσεων ανάμεσα σε Γιάννη Βαρδινογιάννη και Νικόλα Πατέρα...



Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αύριο είναι προγραμματισμένο το Διοικητικό Συμβούλιο με μοναδικό σκοπό την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΠΑΕ. Όπως είναι ξεκάθαρο, η πρόταση του Γιάννη Βαρδινογιάννη (όποια κι αν είναι αυτή) θα επικρατήσει (λόγω των ψήφων που έχει ο Τζίγκερ στο Δ.Σ.). Όχι όμως χωρίς αντιδράσεις. Ειδικά αν δεν πρόκειται για μέτοχο (όλα τα στοιχεία εκεί καταλήγουν) τότε σαφώς η πλευρά Βγενόπουλου-Πατέρα θα αντιδράσει και θα κριτικάρει έντονα την επιλογή του μεγαλομετόχου. Με λίγα λόγια, έχει ξεκινήσει ένα νέο κύμα αντιπαράθεσης και εκατέρωθεν κατηγοριών, που δύσκολα θα σταματήσει τις ερχόμενες ημέρες.

Συνεχείς επαφές

Πέρα από τα διοικητικά πάντως, μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και τα μεταγραφικά. Οι περιπτώσεις που απασχολούν τον Παναθηναϊκό είναι δεδομένες και πλέον επιβεβαιώνονται και επισήμως. Στην κορυφή είναι τα ονόματα των Γκαλάς και Κρις, ενώ πιο χαμηλά συναντά κανείς τους Ονιέγου και Ντα Κόστα. Σαφώς θα εξαντληθούν όλες οι πιθανότητες για να γίνει το «μπαμ», πριν ενεργοποιηθούν οι υπόλοιπες λύσεις.
Οι επαφές είναι συνεχείς και έχουν ενταθεί, προκειμένου μέχρι το τέλος της εβδομάδας, αν αυτό είναι δυνατό, να έχει τελειώσει το θέμα.

*Στις 6.000 έφτασαν οι ανανεώσεις καρτών διαρκείας που συνεχίζονται μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή.

theplayer.gr

Share on Facebook