Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

"Ας σταματήσει η επικοινωνιακή πολιτική"


"Αγαπητό troktiko,
Μετά τις τραγελαφικές δηλώσεις του κ. Πάγκαλου, μπορεί να καταλάβει κανείς το ύφος και τη σοβαροφάνεια της σημερινής κυβέρνησης! Αναρωτιέται κανείς εαν στην εταιρεία Αγρογή ΑΕ, εκτός από τους 14 υπαλλήλους (ονόματα που δημοσιοποίησε ο κ. Μπάκαλος), οι υπόλοιποι 326 είναι γιοι, κόρες, κουμπάροι κάποιων...

προνομιούχων της εξουσίας! Και αν είναι έτσι γιατί όταν ανέλαβε την κυβέρνηση δεν επανέφερε το αίσθημα δικαίου απομακρύνοντας, ως ιδιωτική εταιρεία με το 2%, τους “παρείσακτους” και τους “τεμπέληδες”? Γιατί δεν τηρήθηκε από την κ. Μπατζελή ό! ταν ανέλαβε το Υπουργείο ΑΑΤ το “όσοι δε δουλέψουν δεν έχουν θέση στο Υπουργείο”? Γιατί περιμένανε τους κοινοτικούς ελέγχους (όπου η εταιρεία απέσπασε τα εύσημα για το έργο της) ώστε να προχωρήσει σε μαζικές και επιλεκτικές διώξεις? Αναρωτηθήκατε γιατί και πότε το ΠΑΣΟΚ ίδρυσε αυτές τις εταιρείες? Ποιο είναι το έργο της Αγρογή έως το 2004? Τι θα γίνει αν βουλευτές της αντιπολίτευσης αρχίζουν και δημοσιοποιούν ονόματα “εκλεκτών” των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, που τοποθετήθηκαν σε πλείστες αμφιβόλου χρησιμότητας Α.Ε. ή υπηρεσιες που συνέστÎ! σαν παρακάπτοντας τον έλεγχο του ! ΑΣΕΠ ?
Η κυβέρνηση των ανακοινώσεων ας σταματήσει την επικοινωνιακή πολιτική, ας δείξει σοβαρότητα, κοινωνική ευαισθησία και ας αποφασίσει κάτι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!"

Αναγνώστης
-------------------------------------------------------------------------------------
"Ο υπαλληλος της Αγρογης (γιατι σιγουρα υπαλληλος της Αγρογης ειναι) ας σταματησει το παραμυθι. ΟΛΟΙ ανεξαιρετως μπηκαν με βυσμα. Και οι 269. Ας σταματησουν να προκαλουν και να προσβαλλουν την νοημοσυνη μας. Οσο για τα 14 ονοματα που ειπε ο Παγκαλος ηταν οι χαρακτηριστικες περιπτωσεις. Αυτο δεν σημαινει πως οι υπολοιποι μπηκαν με την αξια τους. Κανενας δεν αξιζε να ειναι εκει και καλα κανει και τους διωχνουν.
Οτι το ΠΑΣΟΚ εχει κανει τα ιδια στο παρελθον δεν το αμφισβητει κανεις. Αλλα δεν ειναι λογικη αυτη, οτι δηλαδη επειδη καποιοι μπηκαν ετσι στο παρελθον δικαιολογει και εμας που μπηκαμε ετσι. Αυτο πρεπει να σταματησει και η Αγρογη ηταν μια καλη αρχη."
ANAΓΝΩΣΤΗΣ
Share on Facebook