Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

"Για τον φίλο μου..."


"Η δολοφονία του φίλου μου Σωκράτη είναι η τρανή απόδειξη ότι η χώρα στην οποία έχουμε την ατυχία να ζούμε ελέγχεται από εγκληματίες. Όχι..οι δολοφόνοι ΔΕΝ θα βρεθούν, ΔΕΝ θα τιμωρηθούν. Γιατί στην σιχαμένη πατρίδα μου (έτσι κατάντησε - και φταίμε ΟΛΟΙ), κυριαρχεί η ατιμωρησία. Ατιμωρησία σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς. Όπου και να κοιτάξεις γύρω σου, θα δεις απάτη, κομπίνα, ρεμούλα. Από δω και πέρα θα βλέπουμε και δολοφονίες. Είναι η εξέλιξη στο χάος και στον κατήφορÎ! ¿ που βιώνουμε ως κοινωνία. Οι βουλευτές χαίρουν ασυλίας, οι μεγαλοεκδότες και μεγαλοεπιχειρηματίες ΚΛΕΒΟΥΝ μπροστά στα μάτια...
μας, ΕΜΑΣ...το κράτος. Οι κυβερνήσεις, ΟΛΕΣ, πασχίζουν να καταστρέψουν την πατρίδα μου. Ποιος θα βάλει ΕΣΚΕΜΜΈΝΑ τις περισσότερες φωτιές, ποιός θα κάνει την μεγαλύτερη οικονομική ΑΠΑΤΗ σε βάρος βέβαια του ΛΑΟΥ. Τους ξέρουμε, ΟΛΟΥΣ, έναν - έναν. Και τους ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ. Όλοι εμείς οι απλοί άνθρωποι που ζούμε καθημερινά στο βόθρο που λέγεται ΕΛΛΆΔΑ, ανεχόμαστε να συμβαίνουν όλα αυτά γύρω μας. Δεν ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΜΕ. Δεν έχουμÎ! µ αποφασίσει ακόμα να πάμε να κάψουμε τη Βουλή και τα σπίτια όλων εκείνων που ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ότι είναι ΕΝΟΧΟΙ. Μας φτύνουν και λέμε ότι ψιχαλίζει. Γιατί δεν έχουμε στήσει ακόμα 5000 κρεμάλες στο Σύνταγμα?? Για πολιτικούς, δικαστές, επιχειρηματίες, εκδότες, εφοριακούς διεφθαρμένους μπάτσους και μεγαλοδημοσιογράφους... ΓΙΑΤΙ?????

Συνάνθρωποι!!!
Ε συνάνθρωποι...ξυπνήστε μωρέ!!!!!! Μας βιάζουν και δεν μιλάμε. Με τι μούτρα μωρέ θα κοιτάξουμε τα παιδιά μας??? Τι σκατά ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε??? Κλαίω..όχι γιατί χάθηκε ο Socrates... Κλαίω για την κατάντια μου..και την κατάντια μας. Πρόβατα που μας οδηγάνε στη σφαγή και ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ????????

Πως αντέχουμε τέτοια ντροπή και ξεφτύλα?? Πως??

Σωκράτη τα λέμε.. θα είσαι πάντα κοντά μας!"






Share on Facebook