Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

"Μην πας, να πέσουν οι τιμές"


"Είμαι ένας καθημερινός αναγνώστης που έχω κυριολεκτικά βαρεθεί με την κάθε είδους διαμαρτυρίας για την ακρίβεια…!!!! Θα ήθελα να ενημερώσω όμως κάποιους οι οποίοι...



παραπονιούνται συνεχώς ….Μην πας ρε φίλε …απαξίωσε τους ..εσύ..εγώ..όλοι μας ώστε να χαμηλώσουν τις τιμές….. Εάν τώρα η μόστρα είναι πιο μεγάλη από την …τσέπη …άστο !!!!!!!!!!!! δεν σε υποχρεώνει κανένας ….κάτσε σπιτάκι σου ….όπως οι περισσότεροι από εμάς …ασχολήσου με σένα …τις γλάστρες σου …ότι θέλεις τέλος πάντων ….ότι ..!! Φτιάξε και έναν Ελληνικό και απολαυσέ τον ….ΟΥΦ τα είπα …!!!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
-------------------------------------------------------------------------------------

"Ουφ τα είπες....μπράβο! Ενώ κάθεσαι στις δάφνες του κατορθωματος σου διαβασε τις παρακάτω γραμμές μήπως δεις πόσο επικίνδυνο είναι αυτό που λες! Αρχικά, να σε πληροφορήσω ότι δε θα προσπαθήσω να ταραξω τον γνωσιολογικο σου κόσμο...το μόνο που θα κάνω είναι το να σε βάλω να σκεφτείς λογικά...! Την καινούργια διαφήμιση των everest την είδες;; Ο frappé στα everest κάνει πλέον 1€!!!! Σκέψου...γιατί άραγε να συνέβη αυτό; Μήπως ΑΛΥΣΊΔΑ καταστημάτων με σταθερή καποτε (το τονίζω το κάποτε) πελατεία σκέφτηκε με συμπόνια και είπε να ρίξει τις τιμές; Προφανώς όχι!! Μήπως καταλαβε, έστω και τώρα, ότι βγάζει κέρδος τουλάχιστον 800% στον frappé και είπε ας ρίξω τις τιμές;; Προφανεστατα όχι!!! Τι έγινε λοιπόν;;;; Οι δυνάμεις τις αγοράς ανάγκασαν τα everest και τα καθε everest να ρίξουν τις τιμές. Όλοι αυτοί που με την αποχή τους και το συνειδητοποιημένο ΌΧΙ στην αισχροκέρδεια, τους οποίους εσυ υποτιμας, είναι εκείνοι που πίεσαν τις τιμές προς τα κάτω. Τώρα, γιατί είναι επικινδυνο αυτό που λες; Γιατί απλούστατα με τη δική σου λογική δεν θα υπήρχε κανείς που με τη στάση του (την αποχή δηλαδή ή το μποϊκοτάζ προϊόντων) θα πίεζε τις τιμές. Και τότε τι θα γινόταν; Ο frappé στα everest θα εξακολουθούσε να κοστίζει 3€...."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
-----------------------------------------------------------------------------------

"Συγγνώμη αλλά το ίδιο πράγμα δεν λέτε?

Το νόημα του μηνύματος του πρώτου φίλου είναι ότι δεν χρειάζεται να πας στην καφετέρεια που θα πληρώσεις για μόστρα τον φραπέ 4 και 5 ευρώ αλλά φτιάξτον σπίτι σου.. Όταν πέσει η κίνηση στο μαγαζί να δεις πως θα πάρουν την κάτω βόλτα οι τιμές..

Προς τον 2ο φίλο-αναγνώστη: καλα τα λες..
"Οι δυνάμεις τις αγοράς ανάγκασαν τα everest και τα καθε everest να ρίξουν τις τιμές.
Όλοι αυτοί που με την αποχή τους και το συνειδητοποιημένο ΌΧΙ στην αισχροκέρδεια, τους οποίους εσυ υποτιμας, είναι εκείνοι που πίεσαν τις τιμές προς τα κάτω" Αυτό δεν εννοεί ο φίλος πιο πάνω???? να πούμε οχι στην αισχοκέρδεια και να φτιάξουμε τον φραπέ σπίτι.."

ANAΓΝΩΣΤΗΣ


Share on Facebook