Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Συνελήφθη αλλοδαπός έμπορος ναρκωτικών


Αλλοδαπό έμπορο ναρκωτικών, συνέλαβαν χθες το βράδυ, άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου. Πρόκειται για 25χρονο Αλβανό, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κιλά ακατέργαστης ινδικής κάνναβης και 221 γραμμάρια ηρωίνης...



Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου, ταξίαρχος Γιάννης Μεσοδιακάκης, δήλωσε ότι «πέραν της δραστηριότητας των αλλοδαπών, μας θλίβει περισσότερο, η δεκτικότητα των ντόπιων, που μετατρέπονται σε αγοραστικό κοινό και συντηρούν αυτό το εμπόριο».

Οι άνδρες της Δίωξης είχαν τις πληροφορίες για τη δραστηριότητα του 25χρονου και τον είχαν θέσει σε διακριτική παρακολούθηση. Το βράδυ της Παρασκευής, τον ακινητοποίησαν για να τον ελέγξουν και βρήκαν στην κατοχή του 865 ευρώ, ποσό που κατέσχεσαν ως προερχόμενο από εμπορία, αλλά και ένα ιδιόχειρο πελατολόγιο με δέκα ονόματα και τηλέφωνα.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, τρεις συσκευασίες του κιλού με ακατέργαστη ινδική κάνναβη, τέσσερις ποσότητες ηρωίνης συνολικού βάρους 220 γραμμαρίων και δύο ζυγαριές ακριβείας.

Όπως προέκυψε από τη προανάκριση, ο νεαρός έκρυβε πάντα επιμελώς τις ποσότητες ναρκωτικών στην οικία του, ενώ σε όλες τις μετακινήσεις του έπαιρνε τις αναγκαίες προφυλάξεις.

Share on Facebook