Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

"Περιμένουμε τουρισμό έτσι?"





"Ήθελα λίγες μέρες να ξεκουραστώ. Μου είπαν ότι ο πιο κοντινός προορισμός, φθηνό καφέ,διαμονή και φαγητό και το σπουδαιότερο "καθαρή θάλασσα", "μπλε σημαίες" και θα μείνω ενθουσιασμένος είναι η παραλία του Θερμαικού, η δε Περαία είναι ότι καλύτερο...
Έχω 4 ημέρες και υπόσχομαι να μην ξανάρθω.. Την Πέμπτη 8-7-2010 από ένα μικρό απογευματινό μπουρίνι έβγαλε η θάλασσα ότι έκρυβε στον ρηχό βυθό και εμείς ανυποψίαστοι προσπαθούσαμε να εξηγήσουμε γιατί αφού έχει τόσες μπλε σημαίες στα ρηχά καν, δεν μπορούσαμε να δούμε τον βυθό.
Σήμερα είναι Κυριακή, κατέβηκα να πιω τον καφέ μου να διαβάσω την εφημερίδα μου αλλά μετα από τις εικόνες που σας στέλνω γύρισα να μαζέψω τα πράγματά μου και όπου φύγει φύγει πίσω στο χωριό...

Οι εικόνες βέβαια Κυριακή σήμερα, δείχνουν και την διάθεση και την ψυχολογία του κόσμου για να κατέβουν παραλία, να αφήσουν τα λεφτουδάκια τους..

Αν αυτές οι παραλίες πήραν μπλέ σημαίες τότε στους Αμμόλοφους στην Καβάλα κολυμπάμε σε "πισίνες" ή πάλι κάποιους "λαδώσανε" εδώ για να πάρουν πιστοποίηση..(Ελληνική πανουργία, σύνηθες φαινόμενο συνυφασμένο με την φύση μας)

Δεν κατηγορώ κανέναν, απλά λυπάμαι τους φουκαράδες μαγαζάτορες που παρακαλάνε να καθήσεις να πάρεις ένα ουζάκι(κι εγώ θα το ήθελα πολύ) αλλά με τέτοια θέα στην πιο κεντρική περιοχή της Περαίας καλύτερα καφέ στο μπαλκόνι μου στο χωριό.."

Επισκέπτης


Share on Facebook