Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Απάντηση από τον Δήμο Χαλανδρίου σχετικά με την υποψηφιότητα του Δημάρχου


"Ο γνωστός «αναγνώστης», που το τελευταίο διάστημα τροφοδοτεί με αναληθείς αναρτήσεις σχετικά με τον Δήμο Χαλανδρίου την καθόλα έγκυρη ιστοσελίδα σας, πιάστηκε στη φάκα, με το προ ολίγων λεπτών «χτύπημά» του.

Πράγματι, ο Δήμαρχος Χαλανδρίου Γρηγόρης ...
Ζαφειρόπουλος, ενημέρωσε χθες τα μέλη του συνδυασμού του, για την απόφαση να μην διεκδικήσει για τρίτη φορά την επανεκλογή του στον Δήμο μας, αλλά να συνεισφέρει με τις δυνάμεις του στην κεντρική πολιτική μάχη των φετινών αυτοδιοικητικών εκλογών, που είναι το πεδίο της μεγαλύτερης περιφέρειας της χώρας, της Περιφέρειας Αττικής.

Ερμηνείες του στυλ «πήρε την απόφασή του μετά από σειρά δημοσκοπήσεων που δείχνουν ότι δεν κερδίζει τον Δήμο», ανήκουν στη σφαίρα της φαιδρότητας. Όπως και οι δήθεν «αναγνώστες», που περιφέρουν στο διαδίκτυο την αβάστακτη μελαγχολία από το προσωπικό και πολιτικό αδιέξοδο των εκπροσώπων της σημερινής Κυβέρνησης στο Χαλάνδρι.

Δημοσκοπήσεις υπάρχουν. Και το ποιος κερδίζει τον Δήμο Χαλανδρίου, φαίνεται από το γεγονός ότι η κυβερνητική παράταξη περιλαμβάνει το Χαλάνδρι στους δήμους που δεν υπολογίζει να διεκδικήσει με αξιώσεις. Με αποτέλεσμα κανένα προβεβλημένο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ να μην εκδηλώνει ενδιαφέρον να θέσει υποψηφιότητα, και ο κόσμος του Κινήματος να υποχρεώνεται να επιλέγει μεταξύ θλιβερών εκπροσώπων ανεκπλήρωτων προσωπικών φιλοδοξιών και πολιτικού επαρχιωτισμού.

Ο Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος τιμά τους πολίτες του Χαλανδρίου που εξακολουθούν, στη συντριπτική πλειοψηφία τους, να στηρίζουν ένα έργο οκταετίας, καθημερινής μάχης με τα προβλήματα και βελτίωσης της ποιότητας ζωής όλων.

Οι εκλογές του φθινοπώρου είναι κατεξοχήν πολιτικές. Και οφείλουν όλοι, ανεξαρτήτως κομματικών πεποιθήσεων, να στοιχηθούν απέναντι στην Κυβέρνηση του μνημονίου και της τρόικας. Την Κυβέρνηση που ξέχασε τις ιδεολογικές ρίζες του ΠΑΣΟΚ, και παρέδωσε την Ελλάδα στα χέρια ξένων γραφειοκρατών. Από αυτή τη μάχη, δεν πρέπει να απουσιάσει κανείς.



ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ




Share on Facebook