Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Και άλλα μηνύματά σας για τον Σωκράτη



Το ελάχιστο που θα μπορούσανα πω αυτή τη στιγμή είναι καλό ταξίδι Σωκράτη! καλή
δύναμη στην οικογένεια του , όσο κι αν αυτό είναι υπερβολικό ως άκουσμα !! δυστυχώς η δημοκρατία της εποχής μας επιτρέπεπει τέτοιου είδους εγκλήματα !!! ντρέπομαι ειλικρινά και μετά λυπάμαι και μετά θυμώνω....
σεβασμός στην ψυχή που έφυγε ....

---------

Τον Σωκράτη δεν... τον γνωριζα. Έχω συγκλονιστεί, επειδή ήταν πατέρας.. Δυστυχώς,δεν θα μπορεσει να πάει τα παιδιά του στο σχολείο,ούτε να τα τρέξει στο γιατρό.. η θέση δίπλα στη μαμά,στις εκδηλώσεις του σχολείου θα ναι άδεια.. Κλαίω γιατί κανείς δεν έχει δικαίωμα να σχεδιάζει τη ζωή και το θάνατό μας, παρά μόνο ο θεός. Και αυτοί που σκότωσαν τον συνάνθρωπό μας...σχεδίασαν την υπόλοιπη ζωή της οικογένειας του...και τον θάνατό του ίδιου.. κρίμα για την ανέχεια ό! λων μας!!!

-----------

ppooo re pedia ti pa8ame ta 8erma mou silipitiria..exoume pa8i sok

-----------

krima ma krima gia tin dolofonia toy sokrati ......den exo tipota ma tipota allo na po.......antio file
----------

ΘΛΙΨΗ καιΟΔΥΝΗ για έναν σεμνό και άξιο ΑΝΘΡΩΠΟ.
Κουράγια στην οικογένειά του

---------

ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΧΑΣΑΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ

---------

Ωραιοι μαγκες ειστε ρε σεις!
Γενναιοι, παλικαραδες, πραγματικοι επαναστατες.
Καταφερατε, δυο τρια ατομα, ολισμενοι, να σκοτωσετε ενα αοπλο παλικαρι,
χωρις φιλιπινεζες-αστυνομικους, χωρις καμια προστασια...
Ειστε ξευτιλισμενοι, ειστε γκομενες, δειλοι, ειστε κοτες!

Αν ειχατε πα__ρια, θα πηγαινατε να τα βαλετε με καποιους απο τους πραγματικα
υπευθυνους γαι την καταντια αυτου του τοπου...
Αλλα πως; αυτοι εχουν φρουρους, εχουν οπλα, δεν ειναι ευκολο ε;

ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΞΕΥΤΙΛΕΣ, ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΙ Η
ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ, ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ!!!

Μαλακο το χωμα, Σωκρατη....

----------

Σωκρατη απεδειξες με τον θανατο σου οτι η ΣΕΧΤΑ δεν ειναι τιποτα περισσοτερο απο το παρακράτος,ησουν και εισαι ενας πραγματικος σύγχρονος επαναστατης του τόπου μας,εμπλεξες και ξεμπρόστιασες τους απατεωνες αυτης της χωρας,αφυπνισες τον απλο λαο απο το κουτόχορτο που του εδιναν οι πολιτικοι και καποιοι βρωμεροι δημοσιογραφοι που τα επαιρναν.
Ησουν παντα υπερ του αδυνατου,μακρια απο την δημοσιοτητα και τους διαπλεκομενους,απεδειξες οτι η Σεχτα που ανανδρα σου στερησε την ζωη οτι δεν ειναι τιποτα περισσοτερο απο μια ομαδα παρακρατικών που δεν θελουν να παει ο τοπος μπροστα,φροντισαν να εξοντωσουν εναν ανθρωπο τιμιο που μεγαλωσε φτωχά βοηθωντας την μητερα του στην λαϊκη ωστε να επιβιωσει,εναν ανθρωπο με ηθος και ανθρωπιά,με αξιοπρεπεια πανω απο ολα,εναν ανθρωπο που εμενε στην πολυκατοικια οπως ολοι εμεις οι απλοι ανθρωποι και αντι για καποιο πολυτελεστατο αυτοκινητο οδηγοÏ! �σε ενα απλο "Smartακι".
Ειχα την τιμη να συνομιλησω μαζι σου πριν 10 χρονια για ενα δημοσιογραφικο ρεπορταζ,ησουν πραγματικα ενα προτυπο δημοσιογραφου για τους νεους ανθρωπους της δημοσιογραφιας.
Η δολοφονια σου εξυπηρετει μονο τα συμφεροντα των μεγιστάνων,των καναλαρχων,τον πολιτικων που κλεβουν και μας καταντησαν μπο%ρδελο αυτον τον τοπο.
Εισαι ενας συγχρονος επαναστατης αγαπητε φιλε,θα εισαι παντα στις καρδιες μας και ειμαστε σιγουροι οτι τα παιδια του τρωκτικου θα αφυπνισουν ακομη περισσοτερο τον λαο να γινουν τα πραγματα καλυτερα,εβαλες και εσυ με την προσπαθεια σου το χερακι σου να γινει ο τοπος μας καλυτερος,σε ευχαριστουμε "ΣΩΚ" για οτι εκανες για εμας και για τον τοπο μας.

-----

΄Προσπαθω' απ' το πρωϊ να πειστώ οτι ζω '' μία παραίσθηση''. Δεν είναι παραίσθηση τελικά. Εγινε. Θυσιάστηκε άλλος ένας στο βωμό της αλήθειας. Ειναι επώδυνη αίσθηση. Συνεχίστε. Σας ικετεύω.

--------

συλλυπητηρια στους συγγενεις του αδικοχαμενου Σωκρατη.ευχομε αυτο το αποτραπαιο εγκλημα ναμην γινει αφορμη να σωπασουμε...............

----------

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΝΟΥ..ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΗ...ΠΩΣ ΚΑΝΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ ΕΤΣΙ...ΑΝΤΙΟ ΣΩΚΡΑΤΗ,ΕΦΥΓΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ.
ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ,,ΦΑΓΑΤΕ ΕΝΑΝ ΣΠΑΝΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΖΩΗ ΚΑΙ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.

ΕΝΑ ΜΩΡΟ...ΕΝΑ ΑΓΕΝΗΤΟ ΠΛΑΣΜΑ...ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΑ ΓΑΜΩΤΟ ΣΑΣ

ΑΝΤΙΟ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΑΝΤΙΟ

----------

troktiko θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλληπητήρια στην οικογένια του Σωκράτη και σε εσάς παιδιά. Αν και δεν τον ήξερα τον Σωκράτη λυπάμε πολύ... δεν έχω κάτι άλλο να πω.

με αγάπη Γιάννης ή αλλιως γκρινιάρης
Share on Facebook