Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Λίνεν: "Μεγάλος παίκτης ο Ριέρα"


Ευχαριστημένος από τις μεταγραφικές κινήσεις της διοίκησης, αλλά και την επιστροφή των Αβραάμ Παπαδόπουλου, Όλοφ Μέλμπεργκ εμφανίστηκε ο Έβαλντ Λίνεν στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με την Μπέσα. Ο Γερμανός τεχνικός χαρακτήρισε τη "βόμβα" του καλοκαιριού...



...Άλμπερτ Ριέρα, μεγάλο παίκτη, ενώ τόνισε πώς ακόμα δεν έχει κριθεί η πρόκριση.

"Θα έχουμε τελειώσει την πρόκριση στον επόμενο γύρο μόλις τελειώσει το δεύτερο ματς με αντίπαλο την Μπέσα στο γήπεδο μας. Για τις μεταγραφές δεν θα ήθελα να πω κάτι τώρα. Μιλάμε πρώτα για το παιχνίδι με την Μπέσα και αυτή τη φορά θα έχουμε μαζί μας τόσο τον Ντάρμπισιρ όσο και τον Μέλμπεργκ. Είναι επίσημο ματς και δεν θα αλλάξουμε όλη την ομάδα ίσως γίνουν δυο αλλαγές. Πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά στα επίσημα ματς και προσπαθούμε να κάνουμε φιλικά για να έχουν την δυνατότητα να παίξουν όλοι".

Για το ποιους παίκτες από την ομάδα νέων θα κρατήσει, αλλά και για τους επόμενους ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν το ρόστερ υπογράμμισε: "Περιμένω έναν με δύο παίκτες ακόμη. Επιστρέφουν οι Τοροσίδης - Μέλμπεργκ, ήρθαν οι Ιμπαγάσα - Ρόμενταλ, οπότε δεν μπορώ να τους κρατήσω όλους. Θα κρατήσω 2-3 νεαρούς. Για μένα είναι βασικό οι άλλοι να πάνε κάπου και να παίζουν κάθε Κυριακή. Οι παίκτες που θα κρατήσω από τους νέους θα είναι αυτοί που θα μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα". Όσον αφορά για τους Ιμπαγάσα-Ρόμενταλ αλλά και για την επόμενη αντίπαλο που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι η Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Γερμανός τεχνικός σχολίασε: "Πρώτα απ όλα θα ήθελα να μη μιλήσω για τη Μακαμπι πρέπει να προκριθεί πρώτα επίσημα όπως και εμείς και τότε θα μιλήσουμε. Όσον αφορά τους Ρόμενταλ και Ιμπαγάσα, είμαστε σίγουρα χαρούμενοι που έχουμε αυτούς τους δυο πακτες στο ρόστερ μας. Ο Ρομενταλ ήταν "παρών" στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ν. Αφρικής και είναι καλός στις προπονήσεις. Ο ιμπαγασα έρχεται από μεγαλύτερη περίοδο διακοπών αλλά θα προπονείται κ περιμένουμε να δούμε αν θα είναι έτοιμος".

Όσον αφορά για τον Ριέρα, ο Γερμανός τεχνικός σχολίασε: "Αν δεν παρουσιαστεί ο παίκτης δεν θα ήθελα ακόμη να μιλήσω. Ανεξάρτητα από αυτό είναι ένας μεγάλος παίκτης, που έχει δείξει στους συλλόγους που έχει αγωνιστεί και στην εθνική Ισπανίας την αξία του. Το πιο σημαντικό όμως είναι η ομάδα, είτε μιλάμε για τον Ριέρα ή τον Γιάννη Παπαδόπουλο για μένα είναι το ίδιο, δεν είναι μόνο τα ονόματα είναι και η ομάδα".

Από την πλευρά των ποδοσφαιστών ο Γιάννης Παπαδόπουλος είπε: "Δεν χρειαζόμαστε κίνητρο. Είναι μία καλή ευκαιρία για όλους να ευχαριστηθούμε το ματς και να παίξουμε χωρίς άγχος. Έχω αποδείξει ότι μπορώ να παίξω στον Ολυμπιακό. Δεν είμαι ταλέντο. Είμαι 21 ετών, δεν είμαι 18. Πιστεύω ότι είμαι έτοιμος παίκτης".

http://www.redplanet.gr




Share on Facebook